Aanpak vanuit de kern

Over onze methode

Na verloop van tijd en tot mijn eigen verbazing ontdekte ik dat ik ‘de geluiden’, de duizelingen en aanverwante klachten kon beïnvloeden. Onze hersenen zijn namelijk neuroplastisch, dit is het vermogen van de hersenen om zich te herstellen, te herstructureren en te vernieuwen. Dit was de eerste stap naar een oplossing en zo is de "Bekhuis methode" ontstaan. Ik besloot me niet af te laten keuren, sprong in het diepe en ontwikkelde in samenwerking met artsen en (para) medici de "Bekhuis Methode".

Hieruit is de Tinnitus Academie ontstaan. Sommige van de professionals die bij hebben gedragen aan de ontwikkeling van de "Bekhuis Methode" zijn werkzaam binnen de Tinnitus Academie. We behandelen succesvol mensen met tinnitus, hyperacusis, stress, Ménière en aanverwante klachten. Iedere keer weer geniet ik wanneer mensen minder of zelfs geen klachten meer hebben. Dat is waar ik het voor heb gedaan en nog steeds voor doe!

Geluk en persoonlijke ontwikkeling lopen als een rode draad door mijn leven. Ik begon als fysiotherapeut met een fascinatie voor psychosomatische klachten. Als docent werkte ik jaren bij de Academie Gezondsheidszorg op de Saxion Hogeschool. De jaren dat ik werkzaam was bij TSM Business School ontwierp ik trajecten op het gebied van leiderschap, management en organisatieontwikkeling. Daarbij legde ik de focus op persoonlijk leiderschap. Al deze ervaringen komen nu samen in de Tinnitus Academie.

Binnen de Tinnitus Academie hebben we een aantal bijzondere trajecten ontwikkeld waarin de Bekhuis Methode is geintegreerd.

Naast het werken vanuit de Bekhuis Methode staat de Tinnitus Academie in contact met KNO-artsen van het MST en ZGT en hoogwaardige audiciens zodat we steeds de juiste expertise op het juiste moment kunnen inzetten.

Maatwerk trajecten

Wij ontwikkelen en bieden behandeltrajecten aan voor personen met tinnitus en aanverwante klachten. Dit traject vindt plaats in een kleine groep, duo- of individuele setting. Onze trajecten zijn gebaseerd op een effectieve methode waarin jarenlange ervaring en kennis vanuit diverse professionele invalshoeken samenkomen.

Bekijk onze trajecten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Persoonlijk intakegesprek
Omdat onze trajecten zijn gericht op persoonlijk maatwerk nodigen wij je na jouw aanwezigheid bij de (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het persoonlijk intakegesprek bespreken aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst jouw klachten, wensen en behoeften om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden