Onze trajecten
Maatwerk voor ieder individu

Ieder persoon is uniek en volgt een eigen weg. Wij geloven in ruimte voor deze persoonlijke behoeftes en bieden daarom meerdimensionale maatwerk trajecten aan binnen een kleine groep, duo- of individuele setting. Elk traject starten we met een intakegesprek, waarin we jouw persoonlijke situatie bespreken en inventariseren of we iets voor je kunnen betekenen. We starten alleen trajecten waarvan we vooraf weten dat we op welke manier dan ook een verbetering zullen bereiken.

Ervaringen deelnemers

Maike: "Mijn toon is flink gereduceerd en is veel minder aanwezig. Niet alleen rondom mijn tinnitus (toon) ervaar ik meer rust, maar ik ervaar in zijn geheel meer innerlijke rust. En dat is wat ik bedoel met ‘de kern is veranderd’".

Peter: "Het traject was zeer intensief, vermoeiend, maar zeker zeer verhelderend. Een ‘eyeopener’ en bijzonder om mee te maken. Het traject heeft mij andere inzichten gegeven om met het geluid om te gaan."

lees alle ervaringen

Groepstraject

Een groepstraject waarin jouw persoonlijke vragen en behoeftes centraal staan. Tijdens het traject komen er ten minste vier tinnitusspecialisten uit ons team die jou inzicht geven en handvatten reiken die je helpen een gezonde balans in je leven te bereiken. Naast de toegevoegde waarde van de groepsdynamiek is er vanzelfsprekend een sterk individueel component. De samenstelling van de groep (6 deelnemers) zal op basis van de intakegesprekken zorgvuldig worden gedaan zodat verschillende wensen, behoeftes en persoonlijkheden elkaar aanvullen en versterken.

Het groepstraject bestaat uit 4 dagen inclusief overnachting.

Duotraject

Samen met een duo deelnemer zullen we gedurende drie dagen op zoek gaan naar de on(der)bewuste triggers en eventuele onbedoelde patronen om je vervolgens vanuit meerdere perspectieven inzicht te geven en handvatten reiken die je helpen een gezonde balans te vinden. De samenstelling van een duotraject zal op basis van de intakegesprekken zorgvuldig worden gedaan zodat verschillende wensen, behoeftes en persoonlijkheden elkaar aanvullen.

Het groepstraject bestaat uit 3 dagen inclusief overnachting.  

Individueel traject

Een exclusief individueel traject voor jou alleen. Op basis van je klachten en persoonlijkheid ontwerpen we een traject volledig op maat. De vorm en inzet van diverse tinnitusspecialisten sluiten naadloos aan op jouw wensen en behoeftes. 

Het individuele traject bestaat uit 3 dagen inclusief overnachting. 

  

Online informatieavond

Bedankt voor je belangstelling! Momenteel ervaren we een enorme toename van mooie en positieve reacties op basis van het artikel in de Tubantia over Michal Sadílek en Nicole Bekhuis. Door deze enorme toename zitten alle online informatieavonden van mei en juni helaas al vol en werken we vanaf heden met een wachtlijst. Uiteraard willen we ten alle tijden onze kwaliteit waarborgen en hebben we als doel om iedereen zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze methode en trajecten laat dan vrijblijvend je gegevens achter, zodat wij jou op onze wachtlijst kunnen plaatsen voor het bijwonen van één van onze online informatieavonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, bedankt voor je begrip.

Persoonlijk intakegesprek
Ieder traject is maatwerk, we nodigen je na aanwezigheid van een (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we aan de hand van vooraf ingevulde vragenlijsten jouw klachten, wensen en behoeften om te beoordelen of we iets voor je kunnen betekenen. 

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Laat vrijblijvend je gegevens achter! 


Het kan zijn dat een reactie op je mail, aanvraag via onze website of telefoontje wat langer kan duren. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op je begrip. Hartelijk dank, het Team van de Tinnitus Academie.

Vervolg

Vanzelfsprekend laten we je niet meteen 'los'. Ongeveer 2 tot 4 weken na het traject plannen we een voortgangsgesprek, niet alleen om te kijken hoe het met je gaat, maar ook om de gegeven handvatten en inzichten aan te scherpen en te verdiepen. Mocht je na het voortgangsgesprek het nog fijn vinden om een sessie te volgen dan is dat geen probleem en ook hier geldt weer dat we dit op maat aanbieden. 

300

Deelnemers hebben wij al mogen ontvangen

92%

Van de deelnemers ervaart reductie van zijn/haar tinnitusklachten

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden