Traject in beeld:

Kijk mee met een tinnitustraject

Onze trajecten

Het begint allemaal met een intakegesprek

Elk traject starten we met een intakegesprek. Op deze manier inventariseren we of we daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. We starten alleen trajecten waarvan we vooraf weten dat we op welke manier dan ook een verbetering zullen bereiken. Hier zijn we open en transparant in. Wel zo eerlijk naar jou en naar onszelf toe. Daarbij is onze standaardprocedure voordat je van start gaat met een traject, dat je een consult hebt gehad bij de KNO-arts.

Een korte toelichting over onze trajecten tref je hieronder. Voor alle trajecten gelden de (aangescherpte) COVID-19 maatregelen. Zo kunnen we veilig en verantwoord stappen zetten op weg naar een geruislozer/ geruisloos leven. 

Groepstraject 

Duur: 4 (aaneengesloten) dagen
In dit traject komen minstens 4 tinnitusspecialisten uit ons team samen die je begeleiden zodat we jouw klachten vanuit meerdere perspectieven doorgronden, kunnen behandelen en je handvatten geven voor de toekomst. Naast de toegevoegde waarde van de groepsdynamiek is er vanzelfsprekend een sterk individueel component. Zo zoomen we direct in op jou als persoon en jouw tinnitus. We leren je onder andere om zelf je geluid(en) te beïnvloeden. De samenstelling van de groep (4 á 5 personen) zal op basis van de intakegesprekken zorgvuldig worden gedaan zodat verschillende wensen, behoeftes en persoonlijkheden elkaar aanvullen en versterken.

Exclusief individueel of duotraject

Duur: 3 (aaneengesloten) dagen
De naam zegt het al, het is een Exclusief Individueel Traject voor jou alleen of samen met iemand anders in een duo-traject. Op basis van je klachten en persoonlijkheid ontwerpen we een traject op maat.
De vorm en inzet van diverse tinnitusspecialisten sluiten naadloos aan op jouw of jullie wensen en behoeftes. Twee unieke trajecten! Wat je graag wilt en wat we voor je kunnen betekenen, bespreken we tijdens het intakegesprek.

Vervolg

Meestal is er na het volgen van het groeps- of individuele traject geen vervolg meer nodig. Soms zijn er oud-deelnemers die het toch fijn vinden om af en toe een sessie of een dag te volgen om weer even de puntjes op de i te zetten; hoe was het ook alweer? Dat is geen probleem en ook hier geldt weer dat we dit op maat aanbieden. Dus mocht je het fijn vinden om een volgende stap te zetten, laat het ons dan weten. 

José volgde het Exclusief Individuele Traject

Opluchting, verlichting, blij, geluid verminderd en heel bijzonder! Ik heb vertrouwen in de toekomst dat alles nog beter en mooier gaat worden. Van 1.0 naar 2.0!

Wil je een oplossing voor je tinnitusklachten? 

Informatieavond
Eén keer per maand houden wij een vrijblijvende en kosteloze informatieavond over onze methodiek en onze tinnitustrajecten.

Intakegesprek
Overweeg je om een traject te volgen? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding nemen wij contact met jou op. 

Informatieavonden en COVID-19
Wij organiseren zowel online als fysieke informatieavonden. De online informatieavonden vinden plaats via Zoom. De fysieke informatieavonden vinden alleen plaats indien mogelijk volgens de dan geldende coronamaatregelen van het RIVM. Vanzelfsprekend houden wij ons tijdens fysieke informatieavonden aan de coronamaatregelen van het RIVM.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Aanmelden voor een informatieavond of een persoonlijk intakegesprek

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:

Wij werken in onze trajecten met een effectieve methode die tinnitus bij 92% van onze deelnemers sterk heeft gereduceerd en bij meerdere mensen zelfs weggenomen.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden