Onze trajecten
Maatwerk voor ieder individu

Ieder persoon is uniek en volgt een eigen weg. Wij geloven in ruimte voor deze persoonlijke behoeftes en bieden daarom meerdimensionale maatwerk trajecten aan binnen een kleine groep, duo- of individuele setting. Elk traject starten we met een intakegesprek, waarin we jouw persoonlijke situatie bespreken en inventariseren of we iets voor je kunnen betekenen. We starten alleen trajecten waarvan we vooraf weten dat we op welke manier dan ook een verbetering zullen bereiken.

Ervaringen deelnemers

Maike: "Mijn toon is flink gereduceerd en is veel minder aanwezig. Niet alleen rondom mijn tinnitus (toon) ervaar ik meer rust, maar ik ervaar in zijn geheel meer innerlijke rust. En dat is wat ik bedoel met ‘de kern is veranderd’".

Peter: "Het traject was zeer intensief, vermoeiend, maar zeker zeer verhelderend. Een ‘eyeopener’ en bijzonder om mee te maken. Het traject heeft mij andere inzichten gegeven om met het geluid om te gaan."

lees alle ervaringen

Groepstraject

Een groepstraject waarin jouw persoonlijke vragen en behoeftes centraal staan. Tijdens het traject komen er ten minste vier tinnitusspecialisten uit ons team die jou inzicht geven en handvatten reiken die je helpen een gezonde balans in je leven te bereiken. Naast de toegevoegde waarde van de groepsdynamiek is er vanzelfsprekend een sterk individueel component. De samenstelling van de groep (6 deelnemers) zal op basis van de intakegesprekken zorgvuldig worden gedaan zodat verschillende wensen, behoeftes en persoonlijkheden elkaar aanvullen en versterken.

Het groepstraject bestaat uit 4 dagen inclusief overnachting.

Duotraject

Samen met een duo deelnemer zullen we gedurende drie dagen op zoek gaan naar de on(der)bewuste triggers en eventuele onbedoelde patronen om je vervolgens vanuit meerdere perspectieven inzicht te geven en handvatten reiken die je helpen een gezonde balans te vinden. De samenstelling van een duotraject zal op basis van de intakegesprekken zorgvuldig worden gedaan zodat verschillende wensen, behoeftes en persoonlijkheden elkaar aanvullen.

Het duotraject bestaat uit 3 dagen inclusief overnachting.  

Individueel traject

Een exclusief individueel traject voor jou alleen. Op basis van je klachten en persoonlijkheid ontwerpen we een traject volledig op maat. De vorm en inzet van diverse tinnitusspecialisten sluiten naadloos aan op jouw wensen en behoeftes. 

Het individuele traject bestaat uit 3 dagen inclusief overnachting. 

  

Online informatieavond

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw klachten te verminderen? Meld je dan vrijblijvend en kosteloos aan voor onze online informatieavond. Tijdens de informatieavond vertellen we meer over: 

  • Tinnitus, hyperacusis en aanverwante klachten in relatie tot je brein;
  • De mogelijkheden die er zijn voor jouw klachten;
  • De Bekhuis Methode die vanuit eigen ervaring en in samenwerking met artsen en paramedici is ontwikkeld;
  • De groeps-, duo en individuele trajecten.
  • En we delen ervaringen van oud-deelnemers.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Vervolg

Vanzelfsprekend laten we je niet meteen 'los'. Ongeveer 2 tot 4 weken na het traject plannen we een voortgangsgesprek, niet alleen om te kijken hoe het met je gaat, maar ook om de gegeven handvatten en inzichten aan te scherpen en te verdiepen. Mocht je na het voortgangsgesprek het nog fijn vinden om een sessie te volgen dan is dat geen probleem en ook hier geldt weer dat we dit op maat aanbieden. 

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden