Tinnitus, hyperacusis en aanverwante klachten? 
Er is wél iets aan te doen!

"We kunnen niets voor je betekenen, leer er maar mee leven?" Het kan anders! 

Vanuit eigen ervaring weten we dat er mogelijkheden zijn wanneer je last hebt van tinnitus en aanverwante klachten. Nicole Bekhuis (oprichtster Tinnitus Academie) had zelf ook jaren geleden ernstige tinnitus en aanverwante klachten. Uiteindelijk ging ze aan de slag met haar eigen herstel en geniet ze inmiddels weer van de rust en stilte. "Ik dacht, als het voor mij mogelijk is, dan is het voor anderen ook mogelijk en dat maakt dat ik de Tinnitus Academie ben gestart." Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meld je kosteloos aan voor de (online) informatieavond en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen!

Twee keer per maand organiseren we een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Tinnitus Symposium op zaterdag 25 maart 2023
Nicole Bekhuis: "Hoe ik herstelde van tinnitus"

Samen met (inter)nationale artsen en tinnitusspecialisten deel ik tijdens hét Tinnitus Symposium op zaterdag 25 maart, tijdens een interactief programma, de meest actuele (wetenschappelijke) kennis en inzichten op het gebied van tinnitus, hyperacusis en aanverwante klachten met je. 

Ik neem je mee in mijn ontdekkingstocht naar rust en stilte. Werken ging destijds niet meer door de klachten die ik had en ik kreeg zelfs het advies om mij te laten afkeuren. Angst en eenzaamheid sloegen mij om het hart: zal het altijd zo blijven? Kan het überhaupt weer stil worden? Een leerzame en waardevolle ontdekkingstocht die ik graag tijdens het Tinnitus Symposium met je deel. Ook gaan we in vier praktijkgerichte workshops aan de slag met oefeningen waardoor jij kunt ervaren welke invloed je zelf eventueel kunt hebben op je klachten.

Ervaringen deelnemers Tinnitus Academie

"Vertrouwen, in jezelf, mijn lichaam en de toekomst"

Al van jongs af aan ervaarde Anique veel angst- en paniekaanvallen en ervaarde ze veel lichamelijke spanningen, had ze last van tinnitus en plotsdoofheid. Uiteindelijk nam ze deel aan een groepstraject. Benieuwd hoe ze dat heeft ervaren? Bekijk het verhaal van Anique.

"Tinnitus maakte mijn leven ondragelijk"

Eric had een hele scherpe toon die 24/7 aanwezig was en last van hyperacusis. "Het leven was hierdoor ondragelijk, ik had een burn-out en durfde zelfs de deur niet meer uit." Maar na vier intensieve dagen bij de Tinnitus Academie is er voor hem veel veranderd: "de scherpte van het geluid is hetzelfde, maar mijn volume is van 98% naar 2% gegaan. 

Over onze methode
Aanpak vanuit de kern

Geen symptoombestrijding, maar aanpak vanuit de kern voor een duurzaam resultaat
Iedere persoon is uniek en volgt een eigen weg. Wij geloven in de ruimte voor deze persoonlijke behoeftes en begeleiden jou naar een leven waarin je meer (innerlijke) rust en stilte ervaart.

Tijdens onze meerdaagse trajecten gaan we op zoek naar jouw on(der)bewuste triggers, gedachten en patronen die onbedoeld jouw klachten in stand houden. In een warme professionele setting, waar ruimte is voor een lach en een traan reiken we jou de handvatten die je nodig hebt om in korte tijd verandering te realiseren. We doen er alles aan om jou weer te laten genieten van de stilte.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief?

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede (Boekelo)

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden