Anoniem

'Het mooiste is dat ik mijn valkuilen (h)erken'

De methode van Nicole Bekhuis en haar team bewijst voor mij dat vele behandelingen van oorsuizen sterk verouderd zijn en gebaseerd zijn op niets. Met uitzondering van fysieke aandoeningen (eerst naar de KNO-arts) is voor mij vast komen te staan dat oorsuizen een psychosomatisch probleem is. En daar richt het traject van Nicole zich onder andere op.

Nicole legt je eerst uit wat er zich toch in vredesnaam in je hoofd afspeelt met oorsuizen als gevolg, voor mij was dat essentieel om ook maar ergens mee aan de slag te gaan. Alles wordt zeer kundig en geduldig uitgelegd, zowel door Nicole, als de experts die ze inhuurt. Het 3-daagse (privé-)traject verandert van een 'we zien wel traject' in een once in a life time gebeurtenis. Alles wordt duidelijk: waarom en hoe oplossen. Eigenlijk is het een schande dat er zoveel behandelingen zijn die fors geld vragen en van hele andere uitgangspunten uitgaan. Nicole leert je waar oorsuizen een gevolg van kan zijn, daar komt ze samen met je achter en hoe dat zo is gekomen om er vervolgens weer uit te kunnen komen. Het mooie is: de sleutel ligt in jezelf!

Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in mijn leven geweest en heeft me doen inzien dat heel veel anders moet, maar het traject met haar was ook gewoon enorm gezellig....wat een heerlijke normale en warme vrouw! En nu? Na een half jaar ben ik er echt bijna vanaf, maar het mooiste is dat ik mijn valkuilen (h)erken.

Eenieder die aan het fantastische traject gaat deelnemen raad ik ten zeerste aan ook haar boek ‘Succesvol in Balans’ te lezen, herkenning van het probleem is de beste start.

Succesvol in Balans

Het verhaal van ‘Succesvol in Balans’ is het verhaal van ons allemaal. Want we komen allemaal wel eens in zwaar weer. Door het verlies van een dierbare, door ziekte of door iets anders dat je in totale disbalans brengt.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden