Pre-oder
Succesvol in Balans

Vanaf woensdag 12 juni is de vijfde druk van het boek Succesvol in Balans weer te bestellen. Plaats nu je pre-order en wees verzekerd van een exemplaar.

Het boek ‘Succesvol in Balans’ is geschreven door Nicole Bekhuis en is het verhaal van ons allemaal. We komen allemaal wel eens in zwaar weer. Door het verlies van een dierbare, door ziekte of door iets anders dat je in totale disbalans brengt. Het boek geeft antwoorden op vragen zoals: 

  • Hoe kun je het roer weer stevig in handen krijgen?
  • Hoe kom je weer in beweging?
  • Hoe kun je vanuit geluk, passie en je eigen talenten weer op de juiste koers komen? En koers houden?

Na het plaatsen van de pre-order ontvang je van ons een bevestiging en op woensdag 12 juni zullen wij het boek per post naar je toesturen.

Inspirerend. Humor. En herkenbaar, heel herkenbaar.

Dit boek is geschikt voor iedereen, jong en oud. Voor mensen die zich herkennen in de afzonderlijke hoofdstukken of die in hun persoonlijke of professionele leven de ambitie hebben om iets met de begrippen succes en balans te doen.

In het boek Succesvol in Balans is er aandacht voor de Ziekte van Ménière en tinnitusEchter, het gaat over meer dan dat: het biedt een ruimer en boeiender perspectief op het leven. Een boeiend, beeldend boek over persoonlijk leiderschap.

Nicole: "Door het reizen over de verschillende continenten heb ik geleerd om verbindingen te leggen tussen de verschillende culteren, zienswijzen en mensen. Duizenden levenservaringen van mensen zijn mij ter ore gekomen tijdens die reizen en in mijn professionele loopbaan. Verhalen over processen waarbij de bodem volledig onder mijn voeten verdwijnt en over intense geluksmomenten waarbij het lijkt alsof alles mogelijk is. 

Deze levenservaringen, zoals het overlijden van mijn vader, het einde van een lange en moeizame relatie en het plotseling en letterlijk omvallen door de Ziekte van Ménière en tinnitus met als consequenties dat ik volledig buiten het maatschappelijke leven werd gezet, gaven mij inzichten en hebben mij geholpen toen ik er zelf mee werd geconfronteerd.  

Dankzij alle ervaringen die mensen met mij deelden, mijn levensgebeurtenissen, de kennis en kunde die ik tijdens mijn opleidingen en professionele loopbaan heb opgedaan kon ik het Bekhuis Model ontwikkelen. Dit model verbindt vier levensgebieden met elkaar; cognitief, fysiek, emotioneel en spiritueel, waarbij persoonlijk leiderschap de rode draad vormt. 

Op basis van deze visie wil ik mijn missie vormgeven en iedereen in staat te stellen om ook succesvol in balans te zijn. Dat iedereen (meer)kan leven op basis van geluk, waarbij je passie en talenten kunnen worden ingezet vanuit autonomie en jij je eigen unieke identiteit volledig kunt uitstralen.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden