Willem Roelink

  • Arts
  • Specialist systemisch werken
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is het inzetten van mijn natuurlijke kracht voor hen die daarom vragen.
Als ik een toverstokje had zou ik overal en voor iedereen voor veiligheid zorgen.
Mijn natuurlijk kracht ligt in mijn intuïtief vermogen mij oordeelloos af te stemmen op wat er in mensen omgaat en op het grotere geheel.

Ik word gelukkig van het inzetten van mijn intuïtief vermogen, kennis en vaardigheden bij het coachen van mensen en bij het begeleiden van opstellingen.

Mijn naam is Willem Roelink. Van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot mensen en binnen in mij groeide een toenemend gevoel van verbondenheid met hen. Ook ontdekte ik te beschikken over een zuiver intuïtief vermogen mij af te stemmen op hen en op het grotere geheel. En zo ontstonden mijn passie en missie dienstbaar te zijn aan de medemens op zijn/haar weg tot verdere zelfontplooiing.

Onlangs ben ik bij het UWV met pensioen gegaan als verzekeringsarts. Vanuit mijn eigen praktijk "ViaInzicht" ben ik op gedreven wijze actief op het gebied van coaching en het begeleiden van familie- en systeemopstellingen. Daarbij werk ik altijd “in het nu”, zorgvuldig afgestemd op en in resonantie met degene die een vraag heeft ingediend. Daarbij respecteer ik zijn/haar autonomie en stimuleer ik hem/haar die en de eigen identiteit steeds verder te ontwikkelen.

In principe is iedereen met elke soort vraag welkom. Tot mijn kernkwaliteiten behoren het zonder oordeel luisteren en kijken naar waarover het echt gaat, maar wat niet wordt uitgesproken en of niet wordt getoond. Door samen op zoek te gaan naar het diepere verlangen achter de vraag, ontstaat vaak al inzicht in de wijze waarop en de weg waar langs dat verlangen kan worden vervuld.

In de afgelopen jaren ben ik regelmatig gevraagd mijn intuïtief vermogen, kennis en vaardigheden in te zetten bij het coachen van mensen en bij het begeleiden van opstellingen. Opstellingen begeleid ik vaak in workshops, maar ook individueel. Degenen die ik heb mogen coachen en begeleiden, hebben mij veelal dankbaar laten blijken, dat ik hen met mijn manier van werken in een nog diepere laag van inzicht in zichzelf heb gebracht, dan waar ze tot dan toe zijn gekomen of konden komen.

Op het gebied van het begeleiden van opstellingen heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd. De basis- en vervolgopleiding familieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut Nederland. Een 9-daagse training opstellingen met symptomen en ziekte bij Stephan Hausner. Een opleiding Opstellingen Meergenerationele Psychotraumatologie volgens Franz Ruppert bij Interakt in Tiel.

Met betrekking tot het coachen heb ik bij ITAN de opleidingen tot gediplomeerd NLP Practitioner en Personal Coach gevolgd.

info@tinnitusacademie.nl

Wij werken in onze trajecten met een effectieve methode die tinnitus bij 92% van onze deelnemers sterk heeft gereduceerd en bij meerdere mensen zelfs weggenomen.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden