Willem Roelink

  • Arts
  • Specialist systemisch werk
  • Tinnitus ervaringsdeskundige
  • Coach
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is het inzetten van mijn natuurlijke kracht voor hen die daarom vragen.
Als ik een toverstokje had zou ik overal en voor iedereen voor vrede en veiligheid zorgen.
Mijn natuurlijke kracht ligt in mijn intuïtief vermogen mij oordeelloos af te stemmen op wat er in mensen omgaat en op het grotere geheel.

Ik word gelukkig van contact met mijn kinderen en kleinkinderen en van de natuur.

Mijn naam is Willem Roelink. Van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot mensen en binnen in mij groeide een toenemend gevoel van verbondenheid met hen. Ook ontdekte ik te beschikken over een zuiver intuïtief vermogen mij af te stemmen op hen en op het grotere geheel. En zo ontstonden mijn passie en missie dienstbaar te zijn aan de medemens op zijn/haar weg tot verdere zelfontplooiing.

Bij het UWV ben ik in 2017 met pensioen gegaan als verzekeringsarts. Daarnaast ben ik al jaren op gedreven wijze actief op het gebied van coaching en het begeleiden van familie- en systeemopstellingen. Daarbij werk ik altijd "in het nu”, zorgvuldig afgestemd op en in resonantie met degene die een vraag heeft ingediend. Daarbij respecteer ik zijn/haar autonomie en stimuleer ik hem/haar die en de eigen identiteit steeds verder te ontwikkelen.

Tot mijn kernkwaliteiten behoren het zonder oordeel luisteren naar wat eigenlijk gezegd wil worden maar geen woorden kan krijgen en te kijken naar waar het eigenlijk om gaat maar zich niet kan laten zien. Vaak blijkt bij een ingediende vraag sprake te zijn van een onbewust of onderbewust probleem of trauma, dat niet of onvoldoende is erkend en/of verwerkt. Het lichaam heeft daar geen woorden voor en uit dat dan veelal in symptomen, waaronder bijvoorbeeld tinnitus. Door samen op zoek te gaan naar het diepere verlangen achter de vraag, ontstaat vaak al inzicht in de wijze waarop een goede verwerking van het onderliggende probleem of trauma alsnog kan plaatsvinden. Daardoor kan het verlangen in vervulling gaan en zal het symptoom in ernst kunnen minderen of zelfs verdwijnen.

Op het gebied van het begeleiden van opstellingen heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd. De basis- en vervolgopleiding familieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut Nederland. Een 9-daagse training opstellingen met symptomen en ziekte bij Stephan Hausner. Een opleiding Opstellingen Meergenerationele Psychotraumatologie volgens Franz Ruppert bij Interakt in Tiel. Verder verdiep en bekwaam ik me steeds meer in de laatste ontwikkelingen op het gebied van psychotrauma’s en in de wijze waarop die adequaat kunnen worden behandeld. Voorbeelden voor mij zijn hierbij Bessel van der Kolk, Janina Fisher, Deb Dana, alsook Stephen Porges en de door hem ontwikkelde polyvagaal theorie.

Met betrekking tot het coachen heb ik bij ITAN de opleidingen tot gediplomeerd NLP Practitioner en Personal Coach gevolgd.

info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden