Trajectcoördinator / Administratief medewerker

Je bent van harte welkom om als trajectcoördinator/administratief medewerker ons team te komen versterken bij onder andere de planning en coördinatie van onze trajecten.

De Tinnitus Academie biedt behandeltrajecten aan voor mensen met tinnitus (oorsuizen), hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid) en aanverwante klachten, met als doel om klachten te reduceren ofwel volledig te laten verdwijnen. Dit doen wij in persoonlijke en op maat gemaakte meerdaagse trajecten die plaatsvinden in een kleine groep, duo- of individuele setting. 

De kracht van de Tinnitus Academie is de Bekhuis methode waarbij we in plaats van het symptoom bestrijden op zoek gaan naar de kern van de klachten om uiteindelijk een duurzaam resultaat te kunnen neerzetten. Wij geloven niet in standaardprotocollen want ieder mens is uniek. In een warme, professionele omgeving, waar ruimte is voor een lach en een traan reiken we onze deelnemers de persoonlijke handvatten en inzichten aan die nodig zijn om in korte tijd verandering te realiseren. Wij en hopelijk ook binnenkort, jij, doen er alles aan om hen weer te laten genieten van rust en stilte.

We werken met een enthousiast en zeer betrokken team van artsen, paramedici die tevens ervaringsdeskundig zijn. Samen hebben we in de afgelopen jaren de Bekhuis methode ontwikkeld tot een succesvolle methode die we toepassen tijdens onze trajecten. Artsen vertrouwen hun patiënten aan ons toe en via-via weten mensen de weg naar de Tinnitus Academie te vinden. Deze mooie ontwikkelingen vragen dan ook om versterking van ons team.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een trajectcoördinator/administratief medewerker voor 28 uur per week. Gezien de groei verwachten we dat ook het aantal uren per week kan meegroeien. Dus wanneer je interesse hebt dan is het goed om dit al te weten.

Als trajectcoördinator/administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en nazorg van al onze trajecten. Essentiële werkzaamheden voor onze deelnemers, maar zeker ook voor de specialisten en trajectbegeleiders die hen begeleiden tijdens een traject. Je plant afspraken tussen deelnemers en trajectbegeleiders, ondersteunt hen waar mogelijk en ze kunnen bij je terecht voor vragen. De trajecten worden dus zowel aan de voor- als aan de achterkant volledig door jou verzorgd zodat alles tijdens het traject op een warme en professionele wijze samenvalt. 

Om de trajecten plaats te laten vinden maak je, in overleg met de trajectbegeleiders en specialisten, de jaarplanning. Je bent dus een belangrijke spil binnen onze organisatie zowel in- als extern. Daarnaast vallen onderstaande werkzaamheden ook binnen jouw functie: 

 • Agendabeheer trajectbegeleiders 
 • Verwerken van mail uit de infobox
 • Het onderhouden van contacten met (potentiële en oud) deelnemers
 • Het onderhouden van contacten met alle teamleden van de Tinnitus Academie
 • Bestellen en voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden en andere benodigdheden voor onze trajecten
 • Bestellen catering ten behoeve van de trajecten

Naast bovengenoemde, meer secretariële werkzaamheden, zul je ook regelmatig de handen uit de mouwen steken. Zo maak je bijvoorbeeld, samen met een collega, onze unieke locatie voor groepstrajecten gereed en ruimt deze na afloop weer op. Je verricht dus ook praktische hand- en spandiensten tijdens onze trajecten, vervolg- en verdiepingsdagen en het jaarlijkse Tinnitus Symposium.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt humor en houd van open en heldere communicatie
 • Hebt een betrokken en gemotiveerde persoonlijkheid
 • Je hebt ervaring met secretariële-, administratieve- en planningswerkzaamheden
 • Je bent zorgvuldig, accuraat en efficiënt
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift
 • Beschikbaarheid op maandag- en vrijdagmiddag
 • Je bent flexibel en proactief

Wat bieden wij jou? 

 • Je krijgt een uitdagende, zeer afwisselende functie bij een organisatie die groeit en bloeit
 • Behalve maandag- en vrijdagmiddag zijn je werktijden en -dagen flexibel
 • Werken bij ons is zinvol, afwisselend en boeiend
 • We zijn allemaal (zeer) betrokken, werken serieus aan onze activiteiten en tegelijkertijd hebben we veel werkplezier
 • Je werkt samen met vier directe collega’s en veertien specialisten/paramedici
 • Je komt te werken op een unieke locatie in Twente; we beschikken over twee prachtige Saksische boerderijen die gesitueerd zijn op Landgoed Hof te Boekelo

Solliciteren? 
Word jij enthousiast van bovenstaande tekst en wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan de Tinnitus Academie? Stuur je motivatiebrief en CV voor 15 januari 2023 naar info@tinnitusacademie.nl

Nieuwsgierig naar wie we zijn of wat we doen? Kijk snel verder op onze website.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden