Trajectcoördinator / Administratief medewerker

De Tinnitus Academie biedt trajecten aan voor mensen met tinnitus(oorsuizen), hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid) en aanverwante klachten, met als doel om klachten te reduceren ofwel volledig te laten verdwijnen. Dit doen wij in, persoonlijke, op maat gemaakte meerdaagse trajecten die plaatsvinden in een kleine groep, duo- of individuele setting.

De kracht van de Tinnitus Academie zit ‘m onder andere in onze aanpak vanuit de kern in plaats van symptoombestrijding. Wij geloven niet in standaardprotocollen want ieder mens is uniek in zijn/ haar context. In een warme, professionele omgeving, waar ruimte is voor een lach en een traan reiken we onze deelnemers dan ook de persoonlijke handvatten aan die ze nodig hebben om in korte tijd verandering te realiseren. Wij, en hopelijk ook binnenkort jij, doen er alles aan om hen weer te laten genieten van (meer) rust en stilte.

We werken met een enthousiast en zeer betrokken team van artsen en paramedici waarvan er een aantal tevens ervaringsdeskundig zijn. Samen hebben we in de afgelopen jaren de Bekhuis methode ontwikkeld, een succesvolle methode die we toepassen tijdens onze trajecten. Artsen vertrouwen hun patiënten aan ons toe en via-via weten ook steeds meer mensen de weg naar de Tinnitus Academie te vinden. Deze mooie ontwikkelingen vragen dan ook om uitbreiding van ons team.

Wij zijn dan ook op korte termijn op zoek naar een trajectcoördinator - administratief medewerker voor 21 uur per week.

De Tinnitus Academie groeit en bloeit op dit moment volop dus het is heel goed mogelijk dat het aantal uren uitgebreid kan worden. Goed voor je om te weten als je interesse hebt in deze functie. 

Als traject-coördinator/administratief medewerker ben je allereerst verantwoordelijk voor het maken van een sluitende jaarplanning voor al onze trajecten. Dat vergt veel puzzelwerk, geduld en overleg met trajectleiders, specialisten en onze locaties.

Heb je dit helemaal op orde dan is het ook jouw verantwoordelijkheid om de ingeplande trajecten tot in de puntjes voor te bereiden. Die voorbereidingen zijn niet alleen essentieel voor onze deelnemers maar zeker ook voor de specialisten en trajectleiders die hen begeleiden tijdens een traject. Je voorziet allen, vooraf van alle benodigde informatie die nodig is om het traject goed te kunnen volgen of te laten verlopen. Zij kunnen bij jou terecht met hun vragen en jij ondersteunt hen waar mogelijk. Ook het zorgdragen voor een goede afronding van de trajecten behoort tot jouw taken. Je regelt bijvoorbeeld eventuele nazorg met een specialist in samenwerking met de trajectleider en maakt afspraken tussen deelnemers en de trajectleiders. De trajecten worden zowel aan de voor- als aan de achterkant volledig door jou verzorgd zodat alles tijdens het traject op een warme en professionele wijze samenvalt. 

Overige taken:

 • Agendabeheer trajectleiders
 • Verwerken van mail uit de infobox
 • Het onderhouden van contacten met (potentiële en oud) deelnemers
 • Het onderhouden van contacten met alle teamleadern binnen de Tinnitus Academie
 • Bestellen en voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden en andere benodigdheden voor onze trajecten
 • Bestellen catering ten behoeve van de trajecten

Naast bovengenoemde, meer secretariële werkzaamheden, zul je ook regelmatig de handen uit de mouwen steken. Zo maak je bijvoorbeeld, samen met een collega, onze unieke locatie voor groeps- en duotrajecten gereed en ruimt deze na afloop weer op. Je verricht ook praktische hand- en spandiensten tijdens onze vervolgdagen, workshops en het jaarlijkse tinnitus symposium.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een betrokken en gemotiveerde persoonlijkheid.
 • Je hebt ervaring met secretariële/ administratieve en planningswerkzaamheden.
 • Je houdt van puzzelen, ook al is de puzzel bij ons eigenlijk nooit af of ziet die er steeds weer anders uit.
 • Je bent zorgvuldig, accuraat en efficiënt.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift.
 • Beschikbaarheid op maandag- en vrijdagmiddag.
 • Je bent flexibel, weet van aanpakken en kijkt ‘over de schutting heen’. Geen dag is bij ons hetzelfde en dat moet wel bij je passen.
 • Kennis van AFAS zou heel fijn zijn, maar is geen harde eis.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, zeer afwisselende functie bij een organisatie die groeit en bloeit en daardoor nooit stil staat.
 • Flexibele werktijden en -dagen, maar de maandag- en vrijdagmiddag zijn vaste werkmomenten. We buigen graag mee met jouw wensen. Jij ook met die van ons?
 • Een zinvolle, afwisselende en boeiende werkomgeving. Het is zeker niet saai. 
 • Betrokken en serieuze collega’s die elkaar helpen en veel met elkaar lachen.
 • Samenwerking met een team van circa vijfentwintig specialisten, paramedici en overige collega’s.
 • Een unieke werkplek in Twente; we beschikken over twee prachtige Saksische boerderijen die gesitueerd zijn op Landgoed Hof te Boekelo.

Solliciteren? 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag een zinvolle bijdrage te leveren binnen de Tinnitus Academie? Dan lijkt het ons leuk om jou te ontmoeten. We zien graag vóór maandag 5 februari 2024 jouw motivatiebrief en CV verschijnen in onze mailbox: info@tinnitusacademie.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken worden gehouden tijdens een speeddate op dinsdagmiddag 13 februari 2024. Na de speeddate zal er een tweede sollicitatieronde plaatsvinden. De datum hiervan volgt na de speeddate.

Nieuwsgierig naar wie we zijn of wat we doen? Kijk snel verder op onze website.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden