Sharon Grunder

  • Interne processen

Mijn passie is mensen een luisterend oor bieden en hen helpen door inzichten te geven en bewustwording te creëren
Als ik een toverstokje had dan zou ik rust en vrede voor iedereen wensen.
Mijn natuurlijke kracht ligt bij mijn inlevingsvermogen en mijn mogelijkheden om snel zaken te overzien en doorzien. Daardoor kan ik snel schakelen en weet ik verbanden te leggen. Vaak resulteert dit in dat ik mogelijkheden zie die anderen nog niet kunnen zien.
Ik word gelukkig van lieve mensen om me heen die oprecht zijn. 

Mijn naam is Sharon Grunder en in 2000 ben ik afgestudeerd aan de Academie Mens en Arbeid (de AMA) met de hoofdrichting Personeel & Organisatie. De AMA was een opleiding met voor mij een goede combinatie tussen sociale en zakelijke aspecten. Er werden vakken gegeven zoals psychologie, ethiek, gespreksmethodieken (obv NLP), juridische en bedrijfskundige vakken. Ondertussen heb ik circa 20 jaren ervaring als HR Adviseur en HR Manager opgedaan. In deze functies heb ik ontzettend veel verschillende mensen ontmoet. Iedereen met zijn eigen unieke, persoonlijke, verhaal. Ik heb zowel collega´s als ondernemers in verschillende situaties mogen coachen. De laatste jaren heb ik mij verder ontwikkeld tot Analytisch Coach en onlangs volgde ik een opleiding tot Systemisch Coach.

Ik ben een gevoelsmens, hou van harmonie en samenwerken. Daarbij heb ik een groot inlevingsvermogen en overzie ik veel en snel. Toen ik moeder werd,  stond ik stees meer stil bij de betekenis van het leven en ontstonden er meer levensvragen. 

Ik begon een zoektocht om ‘dichter bij mezelf te komen’. Ik merkte ook dat verschillende veranderingen en uitdagingen in onze maatschappij, die elkaar in een steeds sneller tempo opvolgen, vragen om een groot aanpassingsvermogen van ons als mens en van organisaties. Daarbij ervaart de mens (en dus ja ik ook) steeds vaker dat welvaart en succes ons niet per definitie gelukkig maken en dat we steeds vaker zoeken naar een meer betekenisvolle wijze van leven en werken. Het is niet voor niets dat veel mensen en organisaties vastlopen in ‘oude’ structuren en zoekende zijn naar hoe het anders en/of beter kan. Vanuit dat diepe verlangen naar meer zingeving, bewustzijnsgroei en rust in mijzelf en de wereld om me heen heb ik een coachingspraktijk opgericht en me aangesloten bij de Tinnitus Academie.

Het is tijd om de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan breder in te zetten. Inzichten geven, kennis delen en daarmee ook anderen in hun persoonlijke groei verder helpen, dat is mijn missie!

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden