Sabine Koop

  • Psycholoog/Mentor 

Mijn passie is het inzetten van mijn natuurlijke kracht en daar word ik gelukkig van.
Als ik een toverstokje had zou ik wensen dat iedereen met passie leeft en werkt.
Mijn natuurlijk kracht ligt in het bewust en onbewust creëren van openheid waardoor een ander op een natuurlijke wijze wordt uitgenodigd om naar zichzelf te kijken en in beweging te komen.
Ik word gelukkig van echt contact en bijvoorbeeld van een ijsvogeltje wat onverwacht op bezoek komt in het bos.

"Je zult niet ver komen als je niet dichtbij begint want de kern van geluk is degene willen zijn die je bent."

Mijn naam is Sabine Koop. Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest bij Philips als HRM Adviseur. Mensen in ontwikkeling hebben altijd mijn aandacht getrokken en bij een personeels- en organisatiebureau in de regio kon ik mij hier verder op richten. In het najaar van 2003 heb ik als zelfstandige mijn werkzaamheden voortgezet, onder de naam Sabine Koop Advies B.V. Inmiddels woon ik met veel plezier in Borne met man en 3 kinderen.

Het werken met mensen middels coaching, assessments en/of trainingen zijn mijn kernactiviteiten, met als doel mensen in beweging te krijgen. Hierbij ligt mijn focus op een waarderende benadering en ontwikkelmogelijkheden. Ik werk voor een brede groep medewerkers vanuit verschillende branches.Naast het in kaart brengen van iemands kwaliteiten en aandachtspunten door het uitvoeren van assessments draag ik graag bij aan de verdere ontwikkeling van medewerkers middels (team)coaching. Het verder ontwikkelen van iemands krachten en aandachtspunten zorgt ervoor, dat mensen het best tot hun recht komen, optimaal functioneren en het meeste werkplezier ervaren. Door aandacht, kritisch bevragen en goed luisteren ga ik samen met de ander op zoek naar drijfveren en talenten. Vanuit zelfreflectie, zelfbewustzijn en met oog voor wat er al aanwezig is, motiveer ik de ander het beste uit zichzelf te halen. Door een persoonlijke, specifieke en praktische benadering, lukt het om verbinding te maken en met respect een beweging in gang zetten en deze ook daadwerkelijk verankeren. Graag draag ik vanuit deze waarderende benadering bij aan eigenheid, geluk en succes.

info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden