Rob Booij (55)
Wierden

Ik had sinds februari 2015 last van een hoge piep in mijn achterhoofd. Ik had al diverse therapieën en onderzoeken achter de rug. Al die therapieën hadden ervoor gezorgd om de tijd door te komen zodat ik tijd kreeg om mijn geluid te leren accepteren. Ik was ervan overtuigd dat dit het was en dat ik het er maar mee moest doen. Langzaam kwam het plezier en het kunnen genieten van dingen wel weer terug, maar altijd met een rem er op. 

In de afgelopen 4 jaar was de Tinnitus Academie een aantal keren “mijn pad gekruist” maar ik had er verder nooit wat meegedaan. Totdat ik begin dit jaar weer bij toeval wat las over de Tinnitus Academie en een goede kennis van mij hier ook over vertelde. Dit zette mij weer aan het denken. Ik wilde toch graag nog een extra stap zetten om weer ongestuurd en kinderlijk te kunnen genieten van dingen, wat ik voor 2015 wél en nu niet meer kon.
    
Ik heb het intensieve individuele traject gevolgd bij de Tinnitus Academie. Het is een indrukwekkend avontuur geweest. Loskomen van hinderlijke aspecten, veel nieuwe inzichten opgedaan en ervaringen mogen beleven. Het resultaat is verbazingwekkend. Ik ben gelukkig, minder focus op mijn geluid, opgelucht en heb vertrouwen in de toekomst! Mijn geluid is er nog wel, maar het is nu al minder en ik heb vol vertrouwen dat dit de komende maanden verder zal afnemen.      

Nicole ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. Je hebt er een echte fan bij!

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden