Peter Verkuijlen, Hengelo

Het is september 2015 als ik met mijn collega’s naar Praag ben geweest.  Als ik na tijdje van bloedneuzen opeens gepiep in mijn beide oren kreeg. Na een jaar ging naar de huisarts om doorgestuurd te worden naar de kno-arts. 'Wat als dit tinnitus is en ik er nooit meer vanaf kom?' Na een MRI scan volgde een gesprek met de KNO- arts en gaf aan na verschillende testen dat ik tinnitus had. “Je moet ermee leren leven” Dat was het. 

Toen ik op de tv een documentaire zag over behandeling tinnitus. Ik heb mij toen op Internet verdiept in tinnitus en kwam zo terecht bij de Tinnitus Academie. 

Heb toen het boek gekregen “succesvol in balans”. Wat ik las had ook veel betrekking op mij zelf. Lichaam en geest ligt zo dicht bij elkaar.

 Ik heb in mij leven veel voor de kiezen gehad en dacht niet bewust na waar ik mee bezig was. 

 Ik heb afspraak gemaakt voor een intakegesprek met Nicole Bekhuis van “de Tinnitus Academie”. Na aanleiding van haar boek en het gesprek met Nicole kwam ik aan het denken. Voordat ik op 2 december 2019 van start ging met mijn exclusieve individuele traject had ik al keuzes gemaakt... Ik voelde dat ik bezig moest zijn met mijn eigen gedrag en keuzes moest maken. Voor de start van mijn traject gaf dat al een bepaalde rust.

 Bij de behandeling ware diverse medici betrokken. Daarbij werd er gewerkt via verschillende invalshoeken: cognitief, fysiek, emotioneel en spiritueel Ik heb veel geleerd tijdens het traject en raadt het iedereen aan! Belangrijke lessen voor mij zijn o.a. tinnitus te kunnen accepteren, om te kunnen gaan met mijn klachten, want tinnitus draag je de rest van je leven met je mee.'

 Na het traject heb ik 1 kant van mijn oor géén tinnitus meer en het geluid in het ander oor is verminderd! Ben er nog niet maar heb nieuwe handvatten gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Maar 1 ding is zeker dat ik meer rust in mij zelf heb gekregen. Ik wil mij dank uitspreken naar Nicole Bekhuis en haar team die mij in die paar dagen heeft begeleid. Professioneel en heel integer. Kijk nu anders naar mijzelf en de wereld.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden