Website   Online Masterclass   Tinnitus, angst, controle of vertrouwen

Online masterclass
Tinnitus: angst, controle of vertrouwen?

Angst en controle liggen dichtbij elkaar. We willen graag weten waar we aan toe zijn en door controle uit te oefenen krijgen we ‘het idee’ dat we grip hebben op situaties en denken daarmee vervelende gebeurtenissen en/of gevoelens te kunnen voorkomen of bijvoorbeeld klachten zoals tinnitus te kunnen verminderen. 

Situaties, gevoelens en gebeurtenissen waar iedereen op een andere manier mee omgaat. Wat is jouw strategie? Ervaar je juist meer angst of wil je de volledige controle? En op welke manier kun je dit bijsturen om de weg naar vertrouwen in te slaan? 

Op dinsdag 20 februari om 19.30 uur zal Evelien Hannink, Psycholoog MSc, trajectleider en tinnitus specialist, je meer vertellen over de relatie tussen angst, controle, vertrouwen en tinnitus. 

Praktische informatie

Wegens overweldigende belangstelling is deze masterclass al vol.

De online masterclass zal ongeveer een uur duren en is zowel voor oud-deelnemers als voor mensen die nog geen traject bij ons gevolgd hebben interessant. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een aantal dagen voorafgaand aan de masterclass zullen wij de praktische informatie toesturen. 

Online masterclass 'Tinnitus: angst, controle of vertrouwen'
Datum: dinsdag 20 februari
Tijd: 19.30 tot 20.30 uur 
Waar: online, via Webinargeek (je ontvangt een aantal dagen voorafgaand de praktische informatie).
Specialist: Evelien Hannink, pscyholoog MSc, trajectleider en tinnitus specialist.

De online masterclass 'Tinnitus: angst, controle of vertrouwen' is wegens overweldigende belangstelling vol. We zijn voornemend om in de toekomst een nieuwe online masterclass te organiseren. Mochten wij je hiervan op de hoogte kunnen houden, laat dan vrijblijvend je gegevens achter. 

Evelien Hannink 

Psycholoog MSc, trajectleider en tinnitus specialist

Mijn naam is Evelien Hannink en in 2011 heb ik de Pabo afgerond. Daarna ben ik in het basisonderwijs gaan werken en door mijn interesse voor het individu en de verschillende manieren waarop een individu leert, ben ik vervolgens gestart met de studie Psychologie (ILO, instructie, leren en ontwikkeling) aan de Universiteit van Twente. Uiteindelijk ben ik gestart binnen de Tinnitus Academie en begeleid ik op dit moment trajecten om mensen te laten ervaren op welke manieren zij hun klachten kunnen verminderen. 

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden