Nicole Bekhuis

Oprichter Tinnitus Academie/ Fysiotherapeut/ Tinnitus expert en Tinnitus ervaringsdeskundige
"I collected the stones and built a home."

Mijn passie is zinvolle en waardevolle creaties bouwen, neerzetten en uitrollen. Praktisch, op strategisch, conceptueel niveau vanuit een integraal gedachtengoed afgestemd op een groep of individu.
Als ik een toverstokje had dan zou ik ervoor zorgen dat er goede balans is tussen het geven en nemen van moeder aarde.
Mijn natuurlijk kracht ligt in mezelf zijn.
Ik word gelukkig van het geluid van een uil in de nacht. Een dartelend eekhoorn. Een glimlach met daarboven stralende ogen.

Mijn naam is Nicole Bekhuis en ben afgestudeerd als fysiotherapeut met een bovenmatige interesse in psychosomatische klachten. Daarna was ik docent en studiecoach op Saxion Hogeschool. Vervolgens heb ik bij TSM Business School ontwikkelprogramma’s ontworpen op gebieden als leiderschap, traineeships, management- en organisatieontwikkeling bij (inter-) nationale organisaties. Mijn focus daarbij was persoonlijk leiderschap gerelateerd aan bedrijfskundige thema’s en organisatieontwikkeling.

Ik ben spontaan en enthousiast. Soms een meisje, dan een gelijkwaardige partner en soms een serieuze, oude wijze dame. Genietend van het leven. Met bevlogenheid en diepgang. Op reis: letterlijk – de wereld over – en figuurlijk – door de belevingswerelden van mensen die ik ontmoet.

Mijn missie: mensen (meer) te laten leven vanuit levens- en werkgeluk. Bouwen, creëren, verbeteren en op intuïtieve en natuurlijk wijze verbinding maken met mensen, daar geniet ik. Niet geremd door ‘ja maar’ of ‘had ik maar’ ben ik – wellicht gestimuleerd door mijn Twentse wortels – niet van de ‘proatjes en de ploatjes’, maar van echt aankijken, aanpakken en bewegen.

Mijn boek

Hoe kun je het roer weer stevig in handen krijgen? Hoe kom je weer in beweging? Hoe kun je vanuit geluk, passie en je eigen talenten weer op de juiste koers komen? En koers houden. Dat is de rode draad in ‘Succesvol in Balans’. In het verhaal van ‘Succesvol in Balans’ lees je daarnaast hoe je de ziekte van Ménière en tinnitus om kunt gaan.

Wil je een oplossing voor je tinnitusklachten? 

Informatieavond
Eén keer per maand houden wij een vrijblijvende en kosteloze informatieavond over onze methodiek en onze tinnitustrajecten.

Intakegesprek
Overweeg je om een traject te volgen? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding nemen wij contact met jou op. 

Informatieavonden en COVID-19
Wij organiseren zowel online als fysieke informatieavonden. De online informatieavonden vinden plaats via Zoom. De fysieke informatieavonden vinden alleen plaats indien mogelijk volgens de dan geldende coronamaatregelen van het RIVM. Vanzelfsprekend houden wij ons tijdens fysieke informatieavonden aan de coronamaatregelen van het RIVM.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Aanmelden voor een informatieavond of een persoonlijk intakegesprek

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:
VOL! Online informatieavond op maandag 6 december | 18.30 - 19.30 uur
VOL! Online informatieavond op maandag 6 december | 19.45 - 20.45 uur

Wij werken in onze trajecten met een effectieve methode die tinnitus bij 92% van onze deelnemers sterk heeft gereduceerd en bij meerdere mensen zelfs weggenomen.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden