Nicole Bekhuis

  • Oprichter Tinnitus Academie
  • Tinnitus specialist
  • Tinnitus ervaringsdeskundige
  • Fysiotherapeut

Mijn passie is zinvolle en waardevolle creaties bouwen, neerzetten en uitrollen. Praktisch, op strategisch, conceptueel niveau vanuit een integraal gedachtengoed afgestemd op een groep of individu.
Als ik een toverstokje had
dan zou ik ervoor zorgen dat er goede balans is tussen het geven en nemen van moeder aarde.
Mijn natuurlijk kracht ligt
in mezelf zijn.
Ik word gelukkig van
het geluid van een uil in de nacht. Een dartelend eekhoorn. Een glimlach met daarboven stralende ogen.

"I collected the stones and built a home."

Mijn naam is Nicole Bekhuis en ben afgestudeerd als fysiotherapeut met een bovenmatige interesse in psychosomatische klachten. Daarna was ik docent en studiecoach op Saxion Hogeschool. Vervolgens heb ik bij TSM Business School ontwikkelprogramma’s ontworpen op gebieden als leiderschap, traineeships, management- en organisatieontwikkeling bij (inter-) nationale organisaties. Mijn focus daarbij was persoonlijk leiderschap gerelateerd aan bedrijfskundige thema’s en organisatieontwikkeling.

Ik ben spontaan en enthousiast. Soms een meisje, dan een gelijkwaardige partner en soms een serieuze, oude wijze dame. Genietend van het leven. Met bevlogenheid en diepgang. Op reis: letterlijk – de wereld over – en figuurlijk – door de belevingswerelden van mensen die ik ontmoet.


Mijn missie: mensen (meer) te laten leven vanuit levens- en werkgeluk. Bouwen, creëren, verbeteren en op intuïtieve en natuurlijk wijze verbinding maken met mensen, daar geniet ik. Niet geremd door ‘ja maar’ of ‘had ik maar’ ben ik – wellicht gestimuleerd door mijn Twentse wortels – niet van de ‘proatjes en de ploatjes’, maar van echt aankijken, aanpakken en bewegen.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Mijn boek

Hoe kun je het roer weer stevig in handen krijgen? Hoe kom je weer in beweging? Hoe kun je vanuit geluk, passie en je eigen talenten weer op de juiste koers komen? En koers houden. Dat is de rode draad in ‘Succesvol in Balans’. In het verhaal van ‘Succesvol in Balans’ lees je daarnaast hoe je de ziekte van Ménière en tinnitus om kunt gaan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Persoonlijk intakegesprek
Omdat onze trajecten zijn gericht op persoonlijk maatwerk nodigen wij je na jouw aanwezigheid bij de (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het persoonlijk intakegesprek bespreken aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst jouw klachten, wensen en behoeften om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden