Nicol Roelofs (42)

Sinds december vorig 2018 ben ik plotseling doof geworden aan een oor en als gevolg daarvan heb ik in datzelfde oor ook tinnitus. Een constante ruis met druk op mijn oor. Mijn energieniveau was hierdoor ook weg. Ik ben op internet gaan zoeken en daar lees je vooral dat er niets aan te doen is en je ermee moet leren leven. Daar kon ik me niet bij neerleggen.

Toen ik weer aan het googelen was, vond ik info over de tinnitus academie. Dat klonk meteen al goed en na een mailtje, zat ik binnen een week bij Nicole Bekhuis voor een intakegesprek. Daar had ik meteen het juiste gevoel bij.

Tijdens het traject werd dit gevoel bevestigd. Het traject had een goede opbouw. Ik heb veel over mezelf geleerd, wat zijn mijn triggers, waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe. De locatie was super, de zon scheen, maar vooral de rust, de spiegel voorhouden en aandacht van Nicole en haar team hebben mij veel inzichten gegeven en hebben mij geleerd hoe ik het geluid kan beïnvloeden, hoe ik de druk weer kan laten verdwijnen en hoe ik met voor mij stressvolle situaties (en dus geluidverhogend) kan omgaan. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit traject heb kunnen volgen, het was een super ervaring!

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden