Michiel Trouw

  • Master manueel therapeut
  • CRAFTA-therapeut
  • Docent Cranio Facial Therapy Academy
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is mijn gezin.
Als ik een toverstokje had zou ik mijn keuzes nog bewuster willen maken.
Mijn natuurlijk kracht ligt in handelen, actief zijn, doen.
Ik word gelukkig van mensen, contact.

Mijn naam is Michiel Trouw en ben in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht studierichting fysiotherapie. Vanaf dat moment ben ik gaan werken in diverse praktijken en studeerde daarnaast manuele therapie aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie waar ik in 1998 mijn diploma behaalde.

In 1999 begon ik mijn eigen praktijk in Hengelo. Vanaf 2002 tot 2005 bekwaamde ik mij in het behandelen van stoornissen en pijnklachten in het hoofd-hals gebied met als belangrijke peilers de kaak, de schedel en de zenuwen in die regio volgens het concept van de Cranio Faciale Therapy Academy (CRAFTA®) en vanaf 2006 ben ik betrokken als docent voor deze academie in onder andere Duitsland, Nederland, Zwitserland, Italie, Spanje en de VS. In 2011 ben ik benoemd tot International CRAFTA® Teacher.

In 2008 behaalde ik na een studie van twee jaar de titel Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. Tevens ben ik stagebegeleider voor deze opleiding. Mijn grote liefde binnen de manueel therapie is naast nek- en wervelkolomklachten, het behandelen, onderzoeken en verder in kaart brengen van functiestoornissen en pijnklachten in het hoofd- hals gebied. Dit zeer interessante gebied heeft raakvlakken met KNO, neurologie, kaakchirurgie, tandheelkunde, kindergeneeskunde, orthopedie, orthodontie en logopedie.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden