Leonie Braamhaar-Drop

  • Master manueel therapeut MSc
  • CRAFTA-therapeut
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is mezelf blijven uitdagen om nieuwe dingen te leren, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak.
Als ik een toverstokje had
dan zou ik willen dat ieder mens zijn of haar leven zou leven met wederzijds respect, vertrouwen en begrip. 
Mijn natuurlijke kracht ligt
in het zorg dragen voor andere mensen. Ik mag graag een luisterend oor of een helpende hand bieden. De mensen om mij heen gelukkig en mijn patiënten tevreden, dat is waar ik het graag voor doe. 
Ik word gelukkig van 
het beleven van mooie momenten en uitjes met mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn naam is Leonie Braamhaar – Drop en ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede. In 2009 ben ik gestart met werken als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk. Om meer kennis te vergaren over het functioneren van onze wervelkolom ben ik gestart met de opleiding manuele therapie (MSc) aan de SOMT te Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2014 met goed gevolg afgerond. 

Door nauw samen te werken met een CRAFTA therapeut kreeg ik steeds vaker te maken met patiënten met klachten en stoornissen in het hoofd -, hals-, nekgebied. Dit heeft mij doen besluiten om in 2016 te starten met de CRAFTA opleiding (Cranio Facial Therapy Academy). In 2019 heb ik ook deze opleiding afgerond. 

In September 2021 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Inventa te Bornerbroek. Heerlijk dat ik nu op geheel eigen wijze invulling kan geven aan mijn werk. Ik werk veel samen met tandartsen, KNO artsen, logopedisten, kaakchirurgen en overige zorgverleners, hierdoor kunnen we gezamenlijk de problematiek in kaart brengen, de juiste afweging maken en tot een behandelplan komen.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Persoonlijk intakegesprek
Omdat onze trajecten zijn gericht op persoonlijk maatwerk nodigen wij je na jouw aanwezigheid bij de (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het persoonlijk intakegesprek bespreken aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst jouw klachten, wensen en behoeften om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden