Leonie Braamhaar-Drop

  • Fysiotherapeut
  • Master Manueel Therapeut MSc
  • CRAFTA-therapeut
  • Tinnitus Specialist
  • Trajectleider
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is mezelf blijven uitdagen om nieuwe dingen te leren, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak.
Als ik een toverstokje had
dan zou ik willen dat ieder mens zijn of haar leven zou leven met wederzijds respect, vertrouwen en begrip. 
Mijn natuurlijke kracht ligt
in het zorg dragen voor andere mensen. Ik mag graag een luisterend oor of een helpende hand bieden. De mensen om mij heen gelukkig en mijn patiënten tevreden, dat is waar ik het graag voor doe. 
Ik word gelukkig van 
het beleven van mooie momenten en uitjes met mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn naam is Leonie Braamhaar – Drop en ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede. In 2009 ben ik gestart met werken als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk. Om meer kennis te vergaren over het functioneren van onze wervelkolom ben ik gestart met de opleiding manuele therapie (MSc) aan de SOMT te Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2014 met goed gevolg afgerond. 

Door nauw samen te werken met een CRAFTA therapeut kreeg ik steeds vaker te maken met patiënten met klachten en stoornissen in het hoofd -, hals-, nekgebied. Dit heeft mij doen besluiten om in 2016 te starten met de CRAFTA opleiding (Cranio Facial Therapy Academy). In 2019 heb ik ook deze opleiding afgerond. 

In September 2021 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Inventa te Bornerbroek. Heerlijk dat ik nu op geheel eigen wijze invulling kan geven aan mijn werk. Ik werk veel samen met tandartsen, KNO artsen, logopedisten, kaakchirurgen en overige zorgverleners, hierdoor kunnen we gezamenlijk de problematiek in kaart brengen, de juiste afweging maken en tot een behandelplan komen.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Online informatieavond

Bedankt voor je belangstelling! Momenteel ervaren we een enorme toename van mooie en positieve reacties op basis van het artikel in de Tubantia over Michal Sadílek en Nicole Bekhuis. Door deze enorme toename zitten alle online informatieavonden van mei en juni helaas al vol en werken we vanaf heden met een wachtlijst. Uiteraard willen we ten alle tijden onze kwaliteit waarborgen en hebben we als doel om iedereen zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze methode en trajecten laat dan vrijblijvend je gegevens achter, zodat wij jou op onze wachtlijst kunnen plaatsen voor het bijwonen van één van onze online informatieavonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, bedankt voor je begrip.

Persoonlijk intakegesprek
Ieder traject is maatwerk, we nodigen je na aanwezigheid van een (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we aan de hand van vooraf ingevulde vragenlijsten jouw klachten, wensen en behoeften om te beoordelen of we iets voor je kunnen betekenen. 

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Laat vrijblijvend je gegevens achter! 


Het kan zijn dat een reactie op je mail, aanvraag via onze website of telefoontje wat langer kan duren. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op je begrip. Hartelijk dank, het Team van de Tinnitus Academie.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden