Jorien Brevink

  • Trajectcoördinator

Mijn passie is bewegen in de buitenlucht.
Als ik een toverstokje had
dan wens ik iedereen geluk, gezondheid en een heel fijn leven toe.
Mijn natuurlijke kracht
is mijn openheid, betrokkenheid en het creëren van orde en overzicht.
Ik word gelukkig van
samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden.

Mijn naam is Jorien Brevink. In 2002 heb ik de opleiding Agroproductkunde (voedingsmiddelentechnologie) afgerond. Ik heb 9 jaar in de voedingsmiddelenindustrie gewerkt als productontwikkelaar. Gedurende deze baan ben ik erachter gekomen dat deze branche en functie niet geheel aansluiten bij mijn interesses en eigenschappen. Ik heb gekozen om middels een loopbaantraject uit te zoeken waar ik voor sta en wat voor soort werk er beter bij mij past. Mede hierdoor kreeg ik helder dat secretarieel en administratief werk het beste bij mij past, het liefst in een omgeving waarbij de mens en zorg centraal staan.

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn carrière switch. Ik vind het heel belangrijk om iets te doen waar je energie van krijgt. Dat maakt dat je gemotiveerd en betrokken bent en blijft. Ik heb vervolgens de medisch secretaresse opleiding gedaan en eerst een jaar als medisch secretaresse in een ziekenhuis gewerkt. Daarna 11 jaar als office medewerkster in de fysiotherapie.

Bij de Tinnitus Academie wil ik graag een steentje bij dragen in de planning en coördinatie van alle trajecten. Ik bied graag hulp aan onze deelnemers en mijn collega’s om de trajecten aan de voor- en achterkant volledig te verzorgen.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Persoonlijk intakegesprek
Omdat onze trajecten zijn gericht op persoonlijk maatwerk nodigen wij je na jouw aanwezigheid bij de (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het persoonlijk intakegesprek bespreken aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst jouw klachten, wensen en behoeften om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:
VOL! Online informatieavond op maandag 27 maart | 19.00-20.00

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden