Ivo Platvoet

  • Specialist Progressive Mental Alignment (PMA)

Mijn passie is om mensen te helpen om het contact met zichzelf te herstellen om zo het beste en mooiste in zichzelf naar buiten te brengen.
Als ik een toverstokje had zou ik iedereen een gelukkig en geïnspireerd leven gunnen.
Mijn natuurlijke kracht ligt in het creëren van een atmosfeer van vertrouwen en veiligheid, waarin persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk is.
Ik word gelukkig van werkelijk contact tussen mensen waarbij verschillen er mogen zijn.

Ik ben 62 jaar, getrouwd en vader van twee zonen. Aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen studeerde ik wiskunde en biologie en was een aantal jaren werkzaam in het onderwijs voordat ik in dienst kwam bij de Gemeente Enschede. Daar werkte ik aanvankelijk aan milieuvraagstukken en deed ervaring op binnen meerdere teams.
De laatste tien jaar voerde ik als senior ontwikkelspecialist bij de gemeente ontwikkeltrajecten uit met teams en afdelingen en coachte ik medewerkers en leidinggevenden.

In 2014 heb ik de stap gezet naar fulltime ondernemerschap met mijn eigen praktijk IP Training en Coaching. Zo kan ik zelf volledig eigen verantwoordelijkheid nemen over wat ik doe en hoe ik dat doe.

Coaching - natuurlijk contact
Mijn ervaring met ontwikkelen en mijn oprechte nieuwsgierigheid naar de unieke kracht van de mensen die ik begeleid, maken dat ik op een vertrouwde en natuurlijke manier contact maak en hierdoor gemakkelijk een veilig en vertrouwd leer- en ontwikkelklimaat creëer. Voor mij is het steeds weer een grote voldoening om te zien dat de 'puzzelstukjes in elkaar vallen' en de coachee bewuster en krachtiger zijn eigen weg gaat.

Effectieve combinatie
Ik help mensen uit te zoeken wat ze werkelijk inspireert en waar ze energie van krijgen. Daar zit immers hun levenskracht en vitaliteit.
Tegelijk ben ik gespecialiseerd in het bewust maken en oplossen van eigen weerstanden en belemmeringen. Daarvoor volgde ik meerdere opleidingen, waaronder in 2007 en in 2010 de PMA-coachopleiding in Florida. PMA is steeds weer een sleutel tot heldere inzichten en werkende antwoorden.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden