Hedwig Hansen

  • Trajectcoördinator

Mijn passie is om díe dingen te doen die ik leuk vind en waar ik goed in ben. Schrijven is misschien wel het leukste om te doen en volgens anderen ben ik daar ook best goed in. Als ik later groot ben hoop ik dan ook een boek te hebben geschreven dat vertaald is in twintig (of meer) landen.
Als ik een toverstokje had dan toverde ik eeuwige wereldvrede want als we allemaal leven en laten leven dan zou de wereld er een stuk beter uit zien.
Mijn natuurlijk kracht is mijn nuchtere kijk op zaken en mijn veerkracht. 
Ik word gelukkig van mijn kinderen, een eettafel vol met leuke mensen, reizen, sporten  

Mijn naam is Hedwig Hansen. In 1990 heb ik mijn studie Facility Management aan Hogeschool Diedenoort in Wageningen afgerond. Daarna ben ik jarenlang als leidinggevende werkzaam geweest binnen de bedrijfs- en instellingscatering. In 2006 besloot ik de leidinggevende functies vaarwel te zeggen. Ik was tot de conclusie gekomen dat mijn toegevoegde waarde meer zat in het ondersteunen van anderen bij hun dagelijkse werkzaamheden dan in het leiden van een team.

Ik ging aan de slag als beleidsmedewerker binnen de ouderenzorg. Hoewel de ouderenzorg al jarenlang aan zeer veel veranderingen onderhevig is, wat het werken er in deze sector niet altijd makkelijker op maakt, is het vooral een sector waar medewerkers met hart en ziel zich inzetten voor de ouderen die aan hun zorg zijn toevertrouwd. Ik heb er tot en met 2021 dan ook met enorm veel plezier gewerkt en veel geleerd. Daarnaast ben ik in 2017 begonnen als vrijwilliger op een zorgboerderij voor licht dementerende ouderen.

Door het werken met en voor ouderen, maar ook door ervaringen uit mijn eigen leven, heb ik het leven in meerdere facetten ervaren en kan ik mij goed inbeelden hoe het is om oud en ziek te worden. Niet alleen voor de persoon in kwestie maar ook voor de naaste omgeving. Dat heeft ertoe geleid dat ik, naast mijn huidige werk bij de Tinnitus Academie, ook werk heb gemaakt van mijn grote hobby: schrijven. Ik schrijf levensboeken, een soort persoonlijk geschiedenisboek.

Een dergelijk boek kan iemand helpen de balans van het leven op te maken, dienen als ondersteuning bij een verwerkingsproces of als leidraad voor eventuele laatste gesprekken.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief?

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede (Boekelo)

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden