Hans van Ameide

Fysiotherapeut/ Manueel therapeut/ Psychosomatisch therapeut/Tinnitus expert

Mijn passie is de natuur, stilte.
Als ik een toverstokje had zou ik zorgen voor meer verdraagzaamheid en respect op en voor de aarde.
Mijn natuurlijk kracht ligt vanuit mijn eigen zijn andere mensen te helpen hun eigen autonome gezonde pad te hervinden.
Ik word gelukkig van een lach, een traan, geraakt zijn, werkelijke ontmoeting.

Mijn naam is Hans van Ameide en ben Fysio-Manueel therapeut en Psychosomatisch therapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in systemisch werk, familie-lichaam-symptoom-organisatie- en trauma opstellingen.

Na 22 jaar gewerkt te hebben in een maatschap ben ik in 2003 samen met Frans Zwaaneveld een eigen praktijk in Hengelo gestart. Het verzorgen van workshops Systemisch Werk binnen en buiten de praktijk is voor mij een belangrijke nevenactiviteit om mensen ook in groepen te kunnen begeleiden.

In mijn werk vind ik het belangrijk te kijken naar de totale mens op lichamelijk, emotioneel en gedragsniveau. Vanuit vertrouwen en veiligheid zorgen voor innerlijke beweging, groei en verbinding naar eigen identiteit, autonomie en authenticiteit.

Wij werken in onze trajecten met een effectieve methode die tinnitus bij 92% van onze deelnemers sterk heeft gereduceerd en bij meerdere mensen zelfs weggenomen.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden