Evelien Hannink

  • Psycholoog MSc
  • Tinnitus specialist
  • Trajectleider

Mijn passie is op een natuurlijke én eerlijke manier betekenis geven aan mijn leven en waar mogelijk ook het leven van anderen.
Als ik een toverstokje had dan zou ik graag willen dat iedereen voor zichzelf inziet wat voor hem of haar de betekenis van ‘geluk’ is en dit kan nastreven.
Mijn natuurlijke kracht is met mijn geduld, rust en open visie op de wereld ben ik goed in staat om andere personen verder te helpen op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling.
Ik word gelukkig van mensen met een passie, een spontane jamsessie, dansen en dansende mensen.

Mijn naam is Evelien Hannink. In 2011 heb ik de Pabo afgerond. Daarna ben ik in het basisonderwijs gaan werken. Door mijn interesse voor het individu en de verschillende manieren waarop een individu leert, ben ik gestart met de studie ILO (instructie, leren en ontwikkeling) psychologie aan de Universiteit van Twente. Als afgestuurde ILO-psycholoog heb ik verschillende werkzaamheden binnen en buiten het onderwijs vervuld.

Daarnaast heb ik onderdelen van een traineeship gevolgd om onder andere te leren over armoedebestrijding, maatschappelijke hulpverlening en om mijzelf verder te ontwikkelen.

In deze periode is mijn belangstelling voor het individu en dan specifiek in relatie tot andere individuen steeds groter geworden. Want hoe leren individuen van elkaar? En hoe kunnen zij elkaar versterken? En hoe kan ik hieraan een steentje bijdragen met mijn eigenschappen?

Bij de Tinnitus Academie krijg ik de kans om deze vragen verder te onderzoeken. En daarmee betekenis te geven aan mijn leven en ook aan het leven van anderen.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden