Eric Krukkert  (60)

Je zal er maar last van hebben; ik had/heb meer dan 10 jaar last van Tinnitus. In toenemende mate twee, soms meer, hoge pieptonen in mijn hoofd. En na jaren genegeerd te hebben lukte het niet meer. Via een vakblad van mijn vrouw, zij is Gezondzorg therapeut, kwam ik op het spoor van de Tinnitus academie.

Een afspraak met Nicole Bekhuis was snel gemaakt en al tijdens het gesprek ontstond er een gevoel van “hier kan ik iets mee”. Wel stuurde ze me nog een keer langs de KNO arts, zeker weten dat er niets over het hoofd gezien is. Kort en bondig: niets aan te doen, leer er mee leven. Wel gaf hij aan, na de site van de Tinnitus academie gezien te hebben, “deze mensen doen de juiste dingen”.

 Groepstraject maart 2020; knap hoe Nicole een groep kan samenstellen. Onder haar begeleiding ontstond er al snel een goede sfeer, onderling vertrouwen en openheid. Een goede basis onder het programma. Kenmerkend aan het groepstraject is dat je samen kennis opdoet, interactie hebt over ervaringen en samen de eerste oefeningen doet. Daarnaast is er veel individuele begeleiding; persoonlijke gesprekken, onderzoeken en leren omgaan met mentale blokkades. Dit alles in combinatie met tijd om aan jezelf te werken. Het programma loopt ook in de avond door, dus intensieve dagen, maar zeker de moeite waard.

Ongelofelijk. Dat eerste moment dat het helemaal stil is. Dan weet je waar je het voor doet.

Niet dat het direct wegblijft, maar je weet dat het kan. Ik zit nu binnen enkele weken van continu twee of meer pieptonen naar meestal één pieptoon en soms zelfs zonder. Voor mijn gevoel met sprongen vooruit.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden