Cicèle Beld

  • Fysiotherapeut
  • CRAFTA therapeut
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is helpen en er zijn voor anderen die mij nodig hebben. Het beste in mijzelf en anderen naar boven te halen.
Als ik een toverstokje had zou ik één ieder in zichzelf laten geloven, zichzelf leren waarderen en zijn eigen hart laten volgen.
Mijn natuurlijk kracht ligt mijn inlevingsvermogen van anderen.
Ik word gelukkig van mijn hart volgen. Liefde, warmte en openheid om mij heen. Wandelen in de natuur.

"Wherever you go, go with all your heart"

Mijn naam is Cicèle Beld en nadat ik in 1994 ben afgestudeerd als fysiotherapeut, heb ik mijn werk meteen als hobby ervaren.
Er kunnen zijn voor mensen geeft mij enorm veel voldoening.

Doordat ik verschillende richtingen binnen de fysiotherapie interessant en fascinerend vind, lopen de cursussen en opleidingen ook ver uiteen.
De eerste jaren heb ik als algemeen fysiotherapeut gewerkt en ben me daarnaast steeds meer gaan specialiseren als kinderfysiotherapeut in Duitsland.

Doordat ik veel te maken had met kinderen en volwassenen met hoofdpijn en duizeligheidsklachten, ben ik in 2009 begonnen aan de CRAFTA-opleiding die ik in 2011 succesvol heb afgerond.


Mijn interesse in het hoofd-, hals- en nekgebied werd steeds groter en om de klachten en stoornissen in deze gebieden beter in kaart te brengen en te kunnen behandelen, heb ik de manuele therapie opleiding volgens Maitland gevolgd.

Na jaren in verschillende praktijken in Nederland, Zwitserland en Duitsland gewerkt te hebben is het nu tijd om mijn eigen praktijk te beginnen. Vanaf 2019 hoop ik, samen met Sarah Koers, vol enthousiasme, liefde en passie vele mensen te kunnen helpen met onze kennis en kunde.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden