Carien Hobbelink

  • Master manueel therapeut MSc
  • Tinnitus specialist
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is mezelf steeds meer ontdekken, de ander helpen te ontdekken en de wereld te ontdekken. Dit laatste het liefst met mijn gezin en ons campertje.
Als ik een toverstokje had
dan wenste ik iedereen een waardevol en betekenisvol leven in vrijheid toe.
Mijn natuurlijke kracht ligt
in mijn betrokkenheid, enthousiasme en gedrevenheid
Ik word gelukkig van
ruimte, hardlopen, lezen en met man en kleintjes op pad gaan met de camper.

Mijn naam is Carien Hobbelink en ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut. Na de opleiding manuele therapie aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT) heb ik een 2-jarige HBO-master manuele therapie gevolgd en in 2013 een Universitaire master manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel afgerond. Ik ben daar afgestudeerd op een onderzoek naar hoofdpijn die gerelateerd is aan de halswervelkolom.

Ik werk als zelfstandig manueel therapeut in het MST Oldenzaal en Enschede. Daar verzorg ik samen met revalidatie-artsen ook een diagnostisch spreekuur. Wat mij steeds gedreven heeft en drijft is de zoektocht naar datgene wat maakt dat iemand op dit moment in zijn of haar leven niet of onvoldoende herstelt van klachten.

Oprechte interesse in die ander en een veilige en warme omgeving creëren is voor mij voorwaardelijk om proberen ‘de puzzel’ te leggen. Dat iemand je toevertrouwt dat samen te doen en dat de ander (weer) vertrouwt in de mogelijkheid tot haar of zijn herstel. Dat maakt het zo zinvol en boeiend! 

Ik vind het heel leuk om dit ook over te brengen op studenten. Bij de opleiding Master Musculoskeletale Therapie aan Hogeschool Saxion ben ik betrokken als examinator en gastdocent. Voor de SOMT in Amersfoort verzorg ik miniklinieken, dat zijn praktijklessen aan kleine groepen studenten.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Persoonlijk intakegesprek
Omdat onze trajecten zijn gericht op persoonlijk maatwerk nodigen wij je na jouw aanwezigheid bij de (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het persoonlijk intakegesprek bespreken aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst jouw klachten, wensen en behoeften om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden