Carien Hobbelink

  • Fysiotherapeut
  • Master Manueel Therapeut MSc
  • Tinnitus specialist
  • Trajectleider
  • BIG geregistreerd

Mijn passie is mezelf steeds meer ontdekken, de ander helpen te ontdekken en de wereld te ontdekken. Dit laatste het liefst met mijn gezin en ons campertje.
Als ik een toverstokje had
dan wenste ik iedereen een waardevol en betekenisvol leven in vrijheid toe.
Mijn natuurlijke kracht ligt
in mijn betrokkenheid, enthousiasme en gedrevenheid
Ik word gelukkig van
ruimte, hardlopen, lezen en met man en kleintjes op pad gaan met de camper.

Mijn naam is Carien Hobbelink en ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut. Na de opleiding manuele therapie aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT) heb ik een 2-jarige HBO-master manuele therapie gevolgd en in 2013 een Universitaire master manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel afgerond. Ik ben daar afgestudeerd op een onderzoek naar hoofdpijn die gerelateerd is aan de halswervelkolom.

Ik werk als zelfstandig manueel therapeut in het MST Oldenzaal en Enschede. Daar verzorg ik samen met revalidatie-artsen ook een diagnostisch spreekuur. Wat mij steeds gedreven heeft en drijft is de zoektocht naar datgene wat maakt dat iemand op dit moment in zijn of haar leven niet of onvoldoende herstelt van klachten.

Oprechte interesse in die ander en een veilige en warme omgeving creëren is voor mij voorwaardelijk om proberen ‘de puzzel’ te leggen. Dat iemand je toevertrouwt dat samen te doen en dat de ander (weer) vertrouwt in de mogelijkheid tot haar of zijn herstel. Dat maakt het zo zinvol en boeiend! 

Ik vind het heel leuk om dit ook over te brengen op studenten. Bij de opleiding Master Musculoskeletale Therapie aan Hogeschool Saxion ben ik betrokken als examinator en gastdocent. Voor de SOMT in Amersfoort verzorg ik miniklinieken, dat zijn praktijklessen aan kleine groepen studenten.

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Online informatieavond

Bedankt voor je belangstelling! Momenteel ervaren we een enorme toename van mooie en positieve reacties op basis van het artikel in de Tubantia over Michal Sadílek en Nicole Bekhuis. Door deze enorme toename zitten alle online informatieavonden van mei en juni helaas al vol en werken we vanaf heden met een wachtlijst. Uiteraard willen we ten alle tijden onze kwaliteit waarborgen en hebben we als doel om iedereen zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze methode en trajecten laat dan vrijblijvend je gegevens achter, zodat wij jou op onze wachtlijst kunnen plaatsen voor het bijwonen van één van onze online informatieavonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, bedankt voor je begrip.

Persoonlijk intakegesprek
Ieder traject is maatwerk, we nodigen je na aanwezigheid van een (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we aan de hand van vooraf ingevulde vragenlijsten jouw klachten, wensen en behoeften om te beoordelen of we iets voor je kunnen betekenen. 

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Laat vrijblijvend je gegevens achter! 


Het kan zijn dat een reactie op je mail, aanvraag via onze website of telefoontje wat langer kan duren. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op je begrip. Hartelijk dank, het Team van de Tinnitus Academie.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden