Blije werknemers   Tinnitus Academie

Duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers
Voorkom uitval door tinnitus

Circa 2,5 miljoen mensen lijden aan tinnitus. Deze problemen kunnen leiden tot psychische klachten zoals angst, concentratie- en slaapproblemen, hoofdpijn, stress of depressie. Klachten die persoonlijke impact hebben, maar ook impact hebben op jouw organisatie. Ze kunnen leiden tot minder productiviteit, veiligheid en uiteindelijk tot verzuim of uitval van jouw medewerkers. 

Vanzelfsprekend staat de gezondheid, veiligheid en het welzijn van jouw medewerkers voorop en dat is van belang voor het succes van jouw organisatie. Vanuit onze missie om mensen weer te laten genieten van rust en stilte bieden wij bedrijfstrajecten aan. Het doel daarbij is reductie en het mogelijk laten verdwijnen van tinnitus en aanverwante klachten, zodat het leven van jouw medewerkers verbetert en zij duurzaam inzetbaar blijven voor jouw organisatie. 

Wist je dat?

De economische kosten van tinnitus circa € 8,5 miljard euro zijn*.

Uit onderzoek van het World Economic Forum blijkt dat medewerkers met een goede gezondheid gemiddeld 83% productiever zijn.

Het verlies van arbeidsproductiviteit door tinnitus wordt geraamt op € 1,1 miljard*.

*De stand van Nederland 'De invloed van tinnitus op onze economie'.

Maatwerk bedrijfstrajecten

Iedere organisatie en individu volgt zijn eigen weg. Daarom zijn de trajecten die we aanbieden volledig op maat ontwikkeld en worden afgestemd op de wensen van jouw organisatie en jullie medewerkers. 

Van een tinnitus introductiedag tot meerdaagse trajecten. In een (kleine) groep, duo of individuele setting gaan we aan de slag met als doel duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Omdat onze bedrijfstrajecten altijd maatwerk zijn zal de investering varièˆren per deelnemer afhankelijk van de klachten, het soort traject en het aantal medewerkers.

Brein neuroplasticiteit

De meerwaarde voor jouw organisatie

Ons doel is een bijdrage leveren aan een organisastie waar werknemers vrij zijn van lichamelijke en psychische klachten. Een traject bij ons biedt het volgende voor jouw organisatie:

  Vermindering van stress, uitval en verzuim
 Sneller re-integreren en (volledig) hervatten van werkzaamheden
Verhoging van productiviteit en medewerkerstevredenheid

Goed werkgeverschap
Kostenbesparing door minder uitval en verzuim
Vitale en gelukkige werknemers

Medewerkers bedrijfstrajecten

Wat mogen jouw medewerkers verwachten?

Tijdens onze trajecten bieden we medewerkers o.a. inzichten in on(der)bewuste patronen, gedrag en emoties die van invloed zijn op hun klachten. Middels praktische en ervaringsgerichte oefeningen laten wij medewerkers ervaren welke invloed zij zelf kunnen hebben om regie te nemen over hun klachten.

In plaats van symptoombestrijding gaan wij op zoek naar de on(der)bewuste kern van de klachten
Maatwerk traject waarin medewerkers, in een veilige omgeving, van verschillende specialisten inzichten en handvatten aangereikt krijgen 
Praktisch, inspirerend en waardevol traject, waar professioneel, met plezier en humor wordt gewerkt
Medewerkers ontdekken, leren en ervaren
Aanpak van oorzaken vanuit meerdere expertises
De échte verandering voor een duurzaam resultaat

Investeer in jouw medewerkers

De Tinnitus Academie biedt al meer dan 10 jaar trajecten aan voor het verminderen van tinnitus, hyperacusis en aanverwante klachten. Inmiddels nemen jaarlijks honderden deelnemers onze diensten af.

Ons aanbod is altijd maatwerk en daarom zal de investering per organisatie verschillen. We gaan daarom ook graag eerst met je in gesprek om jullie wensen en behoeften te bespreken. Laat je gegevens achter zodat we telefonisch contact met je kunnen opnemen.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden