Bedankt voor je aanmelding! 

Je aanmelding voor een persoonlijk intakegesprek is gelukt! Inmiddels heb je van ons een bevestiging ontvangen met daarin de praktische informatie.

In de mail die je van ons hebt ontvangen staat ook een link naar een vragenlijst. We willen je vragen om deze vragenlijst in ieder geval een week voorafgaand aan het persoonlijk intakegesprek in te vullen. 

Mijn ontdekkingsreis naar rust en stilte
Succesvol in balans

Zelf kreeg ik een aantal jaren geleden te maken met tinnitus en aanverwante klachten waaronder de ziekte van Ménière. Ik kwam in de medische molen terecht, maar werd naar huis gestuurd met het advies om ermee te leren leven. Daar liet ik het niet bij zitten. Ik ging op ontdekkingsreis, ging aan de slag met mijn eigen herstel en leerde op welke manier ik mijn tinnitus kon beïnvloeden. En met succes: ik geniet weer van de rust en stilte. Benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? Bekijk de video. 

Ervaringen deelnemers

Maike: "Mijn toon is flink gereduceerd en is veel minder aanwezig. Niet alleen rondom mijn tinnitus (toon) ervaar ik meer rust, maar ik ervaar in zijn geheel meer innerlijke rust. En dat is wat ik bedoel met ‘de kern is veranderd’".

Peter: "Het traject was zeer intensief, vermoeiend, maar zeker zeer verhelderend. Een ‘eyeopener’ en bijzonder om mee te maken. Het traject heeft mij andere inzichten gegeven om met het geluid om te gaan."

Bekijk alle ervaringen

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden