Anoniem

In de “strijd” die ik al zeker 20 jaar voer tegen mijn tinnitus heb ik van alles al geprobeerd maar zonder succes. Toen Nicole Bekhuis op mijn pad kwam was ik sceptisch maar vooral ook nieuwsgierig. Uiteindelijk won de nieuwsgierigheid. Wie niet waagt die niet wint, dacht ik, zoals ik al zo vaak gedaan had in de achterliggende jaren.

Het traject was intensief, verhelderend en soms confronterend.  De eerste belangrijke stap was het staken van de strijd, ik heb het heft in eigen handen genomen.Ik heb vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen en met de tools die Nicole me gegeven heeft, leer ik langzaam maar zeker beter om te gaan met mijn tinnitus.

Sinds het traject heb ik geen hoofdpijn meer gehad, iets waar ik voorheen toch regelmatig last van had.En van de drie verschillende geluiden die ik hoor, is de hoge hondenfluit nagenoeg verdwenen. Daar put ik vertrouwen uit dat het me met die twee andere geluiden ook gaat lukken.

Het zijn vaak twee stappen vooruit en weer één achteruit, maar ik blijf koers houden. Op weg naar een geruislozer leven.

Deelnemer wil graag anoniem blijven.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden