Anoniem

            Sinds 2009 heb ik met zeer grote onregelmatigheid last van duizeligheidsklachten
en oorsuizen en uiteindelijk is in 2018 is door de KNO-arts geconstateerd dat het om Ménière klachten gaat. Door een goede golfvriendin van mij ben ik in contact gekomen met Nicole Bekhuis en het sprak mij zeer aan dat zij ook met deze klachten geconfronteerd werd maar daardoor niet bij de pakken ging neerzitten en zelfs daarvoor een methode heeft ontwikkeld om deze klachten aan te pakken.

Ik had met haar een zeer aangenaam intake-gesprek maar voelde nog veel scepsis over het traject omdat ik niet kon geloven dat een mens in drie dagen tijd zo veel aangereikt kan krijgen wat tot verandering in haar leven kan leiden.

Doordat zij mij zeer goede referenties kon geven heb ik de knoop doorgehakt en mij aangemeld voor het individuele traject; en dat was één van de beste stappen in mijn leven.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij enorm op mijn gemak met Nicole niet alleen vanwege haar hartelijkheid en spontaniteit en humor maar ook door haar nuchtere Twentse aanpak zonder poespas waarbij zij de aandacht voor meer dan 100% bij de deelnemer legt.

Door doelen te stellen wist Nicole voor mij een pad neer te leggen wat ik mocht volgen en mocht ik zelf de zijpaadjes kiezen.

Nicole weet daarbij precies aan te geven wanneer het genoeg is en wanneer er niet meer gepraat hoeft te worden, dat is een waar genoegen. Tijdens het traject heb ik een aantal opmerkelijke momenten mee mogen maken; tijdens een korte wandeling merkte ik bijv.  dat ik ineens helderder en gedetailleerder kon zien. Daarnaast gebeurde er in de nacht iets en kon ik dat doordat wat ik had geleerd meteen oplossen.

Ik voel me na het gevolgde traject zekerder, heb de stap genomen om van werkgever te veranderen en denk heel regelmatig terug aan die zeer prettige dagen en maakt heel vaak lekkere trommeltjes met heel veel fruit om lekker mee  naar het werk  te nemen.

De fysieke verzorging (eten en drinken) is uitstekend en ik heb een dankbaar gevoel dat ik dit fantastische traject heb mogen volgen.

Mijn oorsuisklachten zijn niet meer storend, ik heb nog geen duizeligheidsklachten weer gehad. Mochten ze komen dan weet ik hoe ik ze kan ‘handelen’.

 Ik kan een ieder dit traject van harte aanraden, dit is iets wat je in je hele leven niet meer mee zult maken!

 Deelnemer wil graag anoniem blijven.
Ze vindt het geen probleem om persoonlijk als referentie te fungeren.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden