Annelies de Moet

  • Specialist systemisch werk

Mijn passie is met mensen op weg zijn, voorbij gedachte onmogelijkheden mogelijkheden ontdekken waardoor de magie van het leven weer voelbaar en levend is.  
Als ik een toverstokje had zou ik zorgen dat we in liefde en vrede met elkaar zouden leven, met respect voor alles wat groeit en bloeit
Mijn natuurlijk kracht ligt in helder en oordeelloos aanwezig zijn. 
Ik word gelukkig van samen zijn met dierbaren in mijn leven en uitwaaien aan zee. 

Mijn naam is Annelies de Moet. Het leven leerde me dat het levenspad zich toont door het te gaan met de fluisteringen van m’n ziel als mijn kompas. Het leerde me dat alles een eigen tijd en plaats heeft. En dat, wanneer ik het overlaat aan iets groter dan ikzelf, er magie kan ontstaan.
 
In mijn pubertijd was mijn droom voor ‘later als ik groot ben’ om te reizen, mensen te ontmoeten, mijn talen te spreken en met kinderen te werken. Ik startte in de reiswereld, omdat dit passend leek bij mijn droom. Maar het leven vroeg me andere keuzes te maken. En zo werd ik jeugdhulpverleenster en leerde ik over mijn eigen kindertijd en welke imprint die in mij gemaakt heeft en hoe ik daar weer vrij in kan worden. Werd ik leidinggevende en leerde ik wat ‘dienend leiderschap’ inhoudt. Ging ik als zelfstandig verandercoach aan de slag en ontwikkelde ik mijn ‘gids-kwaliteiten’ verder. Ontdekte ik de kracht van energetisch werk en mijn verbinding met ‘het wetende veld’ door opstellingen, groepswerk met ‘open space-principes’ en reizen naar krachtplekken op aarde. 

Hierdoor kreeg mijn werk meer en meer vorm in de diverse ‘talen’ die we spreken. Niet alleen in woorden, maar ook via de taal van het lichaam en de verbinding met de ziel als kompas. Ik raak daarmee mensen aan, soms letterlijk, soms figuurlijk, individueel of in groepen.

Het is mijn passie om met mensen op pad te zijn. Individueel of in groepen. Om de parel in jezelf te ontdekken. Zodat je meer en meer vanuit jouw eigen essentie kan leven. Precies de bedoeling van het leven. En in deze tijd van transformatie  harT-nodig. 
De belangrijkste pijlers van mijn werk zijn lichaamsbewustzijn, systemisch werk en het werken in een breder perspectief, het collectieve veld. Voorbij gedachte onmogelijkheden mogelijkheden ontdekken. 

LinkedIn | info@tinnitusacademie.nl

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief?

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede (Boekelo)

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden