Let op! Symposium van 31 oktober gecanceld

De veiligheid en gezondheid voor jou en ons team staat vanzelfsprekend voorop. Daarom hebben we het Tinnitus Symposium geannuleerd i.v.m. de aangescherpte richtlijnen rondom COVID-19. Het symposium was gepland op zaterdag 31 oktober 2020. Zodra de nieuwe datum bekend is, lees je dat in onze nieuwsbrief en op de website. Dank voor je begrip.

Sprekers op het Tinnitus Symposium

Nicole Bekhuis

Fysiotherapeut, Tinnitus Expert & Ervaringsdeskundige
Nicole Bekhuis, heeft zelf aan den lijve ondervonden hoe het was om ernstig tinnitus te hebben. Nicole zal het Symposium openen en haar inspirerende verhaal vertellen waarom ze de Tinnitus Academie heeft opgericht. Tevens zal ze tijdens het Symposium als dagvoorzitter fungeren. 

Diederick van Zuijlen 

KNO-arts topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST)
Diederick van Zuijlen zal een interessante voordracht geven waarin hij inzicht geeft in de anatomische en organische achtergrond van tinnitus. Boeiende inzichten geven helderheid over de complexiteit van ons (geh)oor, de verbinding van ons uitwendige-, midden-, en binnenoor met onze hersenen in relatie tot tinnitus.

Cobie Baart

Neuroloog & PMA deskundige
Cobie Baart volgde haar opleiding in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en werd in 1994 neuroloog in ziekenhuisgroep Twente (ZGT). In haar bijna 25-jarige loopbaan zag ze zeer regelmatig mensen met onbegrepen klachten zoals tinnitus. In de tijd dat Cobie neuroloog werd, werd er steeds meer bekend over de enorme complexiteit en plasticiteit van de brein en de samenhang met overige lichaamsfuncties en gedrag. In 1999 kwam ze in aanraking met de PMA-methode, die ze de snelweg naar reductie van onbegrepen klachten zoals tinnitus noemt. Ze zal op het Symposium spreken over ons brein in relatie tot tinnitus; breinsuizen of oorsuizen?

Michiel Trouw

Master manueel therapeut & Docent Cranio Facial Therapy Academy
Vanaf 2002 tot 2005 bekwaamde Michiel zich in het onderzoeken en behandelen van functiestoornissen en klachten in het hoofd- en halsgebied volgens het concept van de Cranio Facial Therapy Academy (CRAFTA®). Sinds 2006 is hij betrokken als docent aan deze academie en in 2011 is hij benoemd tot International CRAFTA® Teacher. Michiel geeft les in onder andere Duitsland, Nederland, Italië, Spanje, Frankrijk en de VS. Hij spreekt regelmatig op (internationale) congressen. Op het Symposium zal Michiel onder andere toelichten wat de invloed van het bewegingsapparaat van het hoofd-halsgebied op tinnitus is.

Uniek Symposium

Kennis en expertise van diverse gerenommeerde specialisten en professionals bijeengebracht.

Uitgebreid lunchbuffet

Inclusief consumpties, diverse lekkernijen, een verzorgde lunch en een borrel.

Ervaringsdeskundigen

Ga in gesprek met mensen die een traject volgden bij de Tinnitus Academie.

Deel kennis

Maak kennis met andere mensen met tinnitus, deel ervaringen en kennis.

Wij werken in onze trajecten met een effectieve methode die tinnitus bij 92% van onze deelnemers sterk heeft gereduceerd en bij meerdere mensen zelfs weggenomen.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden