Heldenverkiezing

We zijn heel trots dat Nicole is genomineerd als 'krachtige held' door het magazine GezondNU. GezondNU is het magazine over gezondheid, voeding en psyche. Er zijn 18 experts genomineerd die de betekenis van gezondheid duurzaam hebben veranderd. Experts die een bijzondere visie uitdragen, neerzetten en daarmee een verandering (in de zorgsector) realiseren.

Dat is precies wat we bewerkstelligen met de Tinnitus Academie: op metaniveau een verandering binnen de gezondheidszorg in Nederland en op individueel niveau… 'We kunnen helaas niets voor je betekenen' omzetten naar 'Wonderlijk, maar de resultaten zijn daar!'

Stemmen kan helaas niet meer. We wachten op de uitslag!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online) informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. De fysieke informatieavonden vinden plaats op onze locatie Op 'n Plas (Boekelerhofweg 75) in Enschede.

Persoonlijk intakegesprek
Onze tinnitusbehandelingen zijn altijd gericht op persoonlijk maatwerk. Om een advies te kunnen geven nodigen we je daarom graag uit voor een intakegesprek waarin we samen met je kijken naar jouw klachten, wensen en behoeften. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:
VOL! Online informatieavond op maandag 10 oktober | 19.30-20.30

Wij werken in onze trajecten met een effectieve methode die tinnitus bij 92% van onze deelnemers sterk heeft gereduceerd en bij meerdere mensen zelfs weggenomen.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden