Heldenverkiezing

We zijn heel trots dat Nicole is genomineerd als 'krachtige held' door het magazine GezondNU. GezondNU is het magazine over gezondheid, voeding en psyche. Er zijn 18 experts genomineerd die de betekenis van gezondheid duurzaam hebben veranderd. Experts die een bijzondere visie uitdragen, neerzetten en daarmee een verandering (in de zorgsector) realiseren.

Dat is precies wat we bewerkstelligen met de Tinnitus Academie: op metaniveau een verandering binnen de gezondheidszorg in Nederland en op individueel niveau… 'We kunnen helaas niets voor je betekenen' omzetten naar 'Wonderlijk, maar de resultaten zijn daar!'

Stemmen kan helaas niet meer. We wachten op de uitslag!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

(Online) Informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarin we jou meer vertellen over onze methode, de trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Persoonlijk intakegesprek
Omdat onze trajecten zijn gericht op persoonlijk maatwerk nodigen wij je na jouw aanwezigheid bij de (online)informatieavond uit voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het persoonlijk intakegesprek bespreken aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst jouw klachten, wensen en behoeften om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat je gegevens achter en zet de eerste stap naar een geruislozer leven!

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Meld je vrijblijvend aan!

Geef hier aan waarvoor je je wilt aanmelden:

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden