Het begint met een persoonlijk intakegesprek

Leuk dat je onlangs de online informatieavond hebt gevolgd en interesse hebt in een persoonlijk intakegesprek. We plannen graag een gesprek met één van onze tinnitus specialisten om kennis te maken en om te bekijken of we iets voor je kunnen betekenen. We starten alleen trajecten waarvan we vooraf weten dat we op welke manier dan ook een verbetering zullen bereiken.

Wanneer je interesse hebt in een persoonlijk intakegesprek kun je hier je gegevens achterlaten. Wij zullen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je opnemen om een gesprek te plannen. 

Het persoonlijk intakegesprek kan zowel fysiek als online plaatsvinden en zal ongeveer een half uur duren. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 45,-. Mocht je een traject gaan volgen dan worden deze kosten in mindering gebracht op het totaalbedrag. 

Laat je gegevens achter

Ontmoet ons team
Specialisten en ervaringsdeskundigen

Nicole Bekhuis is de founder van de Tinnitus Academie, ervaringsdeskundige, tinnitus specialist, fysiotherapeut en trajectleider. Zelf kreeg zij een aantal jaren geleden te maken met tinnitus en aanverwante klachten, waaronder de ziekte van Ménière. Ze kwam terecht in de medische molen en werd vervolgens naar huis gestuurd met het advies om ermee te leren leven. Daar liet ze het niet bij zitten. Vanuit haar achtergrond als fysiotherapeut, docent en programma manager ging ze aan de slag met haar eigen herstel en met succes: inmiddels geniet ze weer van de rust en stilte en heeft ze vanuit eigen ervaring en in samenwerking met artsen en paramedici de Bekhuis methode. Een methode die met behulp van 14 specialisten en meer dan 20 vrijwilligers wekelijks wordt ingezet tijdens de trajecten die we aanbieden.

"Vertrouwen, in jezelf, mijn lichaam en de toekomst"

Al van jongs af aan ervaarde Anique veel angst- en paniekaanvallen en ervaarde ze veel lichamelijke spanningen, had ze last van tinnitus en plotsdoofheid. Uiteindelijk nam ze deel aan een groepstraject. Benieuwd hoe ze dat heeft ervaren? Bekijk het verhaal van Anique.

"Tinnitus maakte mijn leven ondragelijk"

Eric had een hele scherpe toon die 24/7 aanwezig was en last van hyperacusis. "Het leven was hierdoor ondragelijk, ik had een burn-out en durfde zelfs de deur niet meer uit." Maar na vier intensieve dagen bij de Tinnitus Academie is er voor hem veel veranderd: "de scherpte van het geluid is hetzelfde, maar mijn volume is van 98% naar 2% gegaan. 

Laat je gegevens achter voor het
plannen van een persoonlijk intakegesprek

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl

Algemene voorwaarden