Maatwerk trajecten
voor de behandeling van tinnitus en aanverwante klachten

Tijdens onze meerdaagse trajecten gaan we op zoek naar jouw on(der)bewuste triggers, gedachten en patronen die onbedoeld jouw klachten in stand houden. In een warme professionele setting, waar ruimte is voor een lach en een traan reiken we jou de inzichten en handvatten die je nodig hebt om in korte tijd verandering te realiseren. We doen er alles aan om jou weer te laten genieten van de stilte.

Meld je hieronder vrijblijvend en kosteloos aan voor de (online)informatieavond of een persoonlijk intakegesprek

Meld je vrijblijvend en kosteloos aan!

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

(Online) informatieavond
Twee keer per maand organiseren wij een (online)informatieavond waarbij we meer vertellen over onze methode, trajecten en de resultaten die zijn behaald. De avonden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Persoonlijk intakegesprek
Onze behandelingen zijn altijd gericht op persoonlijk maatwerk. Om een advies te kunnen geven nodigen we je daarom graag uit voor een persoonlijk intakegesprek waain we samen met je kijken naar jouw klachten, wensen en behoeften. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos en kan zowel online als fysiek plaatsvinden.

De fysieke informatieavonden vinden plaats op onze locatie Op 'n Plas (Boekelerhofweg 75) in Enschede.

Ontmoet ons team
Nicole Bekhuis

Nicole Bekhuis is ervaringsdeskundige, tinnitus specialist en oprichtster van de Tinnitus Academie. Zelf kreeg zij een aantal jaren geleden te maken met tinnitus en aanverwante klachten, waaronder Ménière. Ze kwam terecht in de medische molen, maar werd weer naar huis gestuurd met het advies om ermee te leren leven. Daar liet ze het niet bij zitten. Vanuit haar achtergrond als fysiotherapeut, docent en programma manager ging ze aan de slag met haar eigen herstel en met succes. Vanuit eigen ervaring en in samenwerking met artsen en paramedici ontwikkelde ze een methode om meer mensen te helpen: de start van de Tinnitus Academie.

Ontdek de ervaringen van onze deelnemers

"Mijn toon is flink gereduceerd en is veel minder aanwezig. Niet alleen rondom mijn tinnitus (toon) ervaar ik meer rust, maar ik ervaar in zijn geheel meer innerlijke rust. En dat is wat ik bedoel met 'de kern is veranderd"

Maike

"Het traject was zeer intensief, vermoeiend, maar zeker zeer verhelderend. Een ‘eyeopener’ en bijzonder om mee te maken. Het traject heeft mij andere inzichten gegeven om met het geluid om te gaan."

Peter

"Het verschil tussen voor en na het traject is zo groot dat mijn eigen vrouw mij bij thuiskomst niet meer herkende op basis van mijn positieve instelling en gedachten. Ook het leren loslaten van negatieve gedachten en alles onder controle te willen houden heeft mij veel innerlijke rust gegeven."

Henk van der Graaf

Over onze methode
Aanpak vanuit de kern

Geen symptoombestrijding, maar aanpak vanuit de kern voor een duurzaam resultaat
Iedere persoon is uniek en volgt een eigen weg. Wij geloven in de ruimte voor deze persoonlijke behoeftes en begeleiden jou naar een leven waarin je meer (innerlijke) rust en stilte ervaart.

Tijdens onze meerdaagse trajecten gaan we op zoek naar jouw on(der)bewuste triggers, gedachten en patronen die onbedoeld jouw klachten in stand houden. In een warme professionele setting, waar ruimte is voor een lach en een traan reiken we jou de handvatten die je nodig hebt om in korte tijd verandering te realiseren. We doen er alles aan om jou weer te laten genieten van de stilte.

Meer dan 92% van onze deelnemers is (zeer) positief over onze trajecten en ervaren weer (meer) rust en stilte.

Wij maken gebruik van Cookies, meer info op onze privacy pagina

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Tinnitus en de behandeling daarvan.

Contact

Tinnitus Academie
Boekelerhofweg 25 
7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808
info@tinnitusacademie.nl


Algemene voorwaarden